Povezane vesti
Preminuo detektiv s poznate fotografije ubistva Lija Harvija Osvalda
N1 Info 30.08.2019
Džim Livele, detektiv iz Dalasa koji se lisicama vezao za Lija Harvija Osvalda u neuspešnom pokušaju da ga zaštiti dva dana nakon što je on ubio predsednika Džona Kenedija, preminuo je u četvrtak u 99. godini, objavila je njegova ćerka. Livele, stanovnik… »
Preminuo čovek koji je štitio najpoznatijeg atentatora u istoriji
RTS 30.08.2019
Džim Livel, policijski detektiv iz Dalasa poznat po tome što je bio povezan lisicama sa Lijem Harvijem Osvaldom u neuspešnom pokušaju da ga zaštiti nakon što je ubio predsednika SAD Džona Kenedija, preminuo je u 99. godini. Livel je ušao u istoriju kada… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za četvrtak 23. oktobar: Danas sunčano i toplo, uveče naoblačenje
Beta pre 2 satajoš 1 povezana

Skup podrške Milanu Bogdanoviću: Vučić ispred Skupštine: "Mi moramo da sačuvamo mir, oni su nam pokazali koliko su neodgovorni" (foto/video)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Sad: uvele sankcije najvećim ruskim naftnim kompanijama: Oglasio se američki ministar i osudio poteze Moskve
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

(Video) Oboren dostavljač hrane na motoru: Nesreća u Omladinskih brigada: Na terenu policija i hitna pomoć
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

„Gluma je njeno veličanstvo, a ja sam samo njen podanik“: Bogdanu Dikliću uručena Nagrada „Dobričin prsten“
Danas pre 2 satajoš 1 povezana