Povezane vesti
Luna Đogani stisla zube! Ide pod nož i gotovo! Evo koja će biti veličina silikona: Marko nije uspeo da je odgovori!
Kurir 30.08.2019
Luna Đogani još odavno rešila je da ode pod nož i ugradi silikone u grudi. Međutim, posle rijaliti pobede, pre svega započela je pevačku karijeru, obnovila vezu sa Markom Miljkovićem, pa onda i otputovala na odmor. Sada je došao red i na grudi te je… »
Luna Đogani stigla na kliniku da ugradi silikone: Došla sa Markom i priznala: "Strah me je"
Blic 30.08.2019
Luna Đogani danas je posetila jednu privatnu kliniku u Beogradu kako bi ugradila silikone u grudi. Pre operacije, mlada rijaliti zvezda otkrila je da ima veliki strah od odlaska pod nož. - Verujte mi, ne mogu uopšte da opišem kako se osećam! Uzbuđena sam… »
Vesti dana »
Đurić: Nikada nećemo odustati od srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, tendenciozne dezinformacije
RTV pre 1 satjoš 29 povezanih
Cena nafte pala na blizu 90 dolara po barelu nakon Trampove izjave da će se rat završtiti vrlo brzo
Glas Zaječara pre 22 minutajoš 34 povezane
Irački premijer odbacio uvlačenje zemlje u sukobe: Naša teritorija nije baza za rat
Politika pre 32 minutajoš 32 povezane
Lazarević: EKSPO 2027 biće više od svetske izložbe, projekat poverenja i saradnje
Euronews pre 22 minutajoš 23 povezane