Povezane vesti
Luna Đogani stisla zube! Ide pod nož i gotovo! Evo koja će biti veličina silikona: Marko nije uspeo da je odgovori!
Kurir 30.08.2019
Luna Đogani još odavno rešila je da ode pod nož i ugradi silikone u grudi. Međutim, posle rijaliti pobede, pre svega započela je pevačku karijeru, obnovila vezu sa Markom Miljkovićem, pa onda i otputovala na odmor. Sada je došao red i na grudi te je… »
Luna Đogani stigla na kliniku da ugradi silikone: Došla sa Markom i priznala: "Strah me je"
Blic 30.08.2019
Luna Đogani danas je posetila jednu privatnu kliniku u Beogradu kako bi ugradila silikone u grudi. Pre operacije, mlada rijaliti zvezda otkrila je da ima veliki strah od odlaska pod nož. - Verujte mi, ne mogu uopšte da opišem kako se osećam! Uzbuđena sam… »
Vesti dana »
Protest protiv usvajanja seta pravosudnih zakona - sudije, tužioci i advokati ispred suda u Novom Sadu
RTS pre 3 satajoš 29 povezanih
Odloženo suđenje novosadskim aktivistima, bolest tužioca produžila agoniju
Luftika pre 7 satijoš 23 povezane
Protest ispred Višeg suda u Novom Sadu: „Na delu je direktan napad na pravosuđe“
Vreme pre 4 satijoš 10 povezanih
Upravni odbor RTS-a imenovao Dragana Bujoševića za v. d. generalnog direktora, odluka po konkursu do 12. marta
Blic pre 32 minutajoš 21 povezana
Krka pobedila Split i pretekla ga na tabeli AdmiralBet ABA lige
Sportske.net pre 7 minutajoš 33 povezane