Povezane vesti
Lunina prva poruka nakon estetske operacije koju je dugo priželjkivala (VIDEO)
Vesti online 30.08.2019
Luna Đogani dugo je priželjkivala promenu na svom telu, kako bi imala više samopouzdanja, a u toku današnjeg dana je i realizovala želju da obavi estetski zahvat povećanja grudi, u čemu su je podržali Anabela Atijas i njen dečko, Marko… »
Lunu majka Anabela snimala u bolničkoj postelji! I Marko je bio tu: Pustili su moju pesmu, uspavali me i stavili mi silikone…
Kurir 30.08.2019
Luni Đogani danas se ispunio veliki san. Kako je i sama jednom prilikom istakla, dugo je maštala da ima veće grudi, a danas je kada je ugradila silikone, ostvarenje i dočekala! Odmah po završetku operacije, pobednica "Zadruge 2" oglasila se putem… »
"Upravo sam operisana, Uspavali su me uz moju pesmu": Luna se oglasila nakon ugradnje silikona, svima ima da poruči samo jedno…
Blic 30.08.2019
Pobednica druge sezone Zadruge i novopečena pevačica Luna Đogani oglasila se iz bolničkog kreveta malo posle operacije grudi, a poprsje je uvećala nakon višemesečne priče o tome. Lunu je sve vreme snimala majka Anabela, dok je Marko Miljković bio… »
Vesti dana »

Prosvetari, studenti i deo radnika RTS-a protestovali ispred zgrade Javnog servisa, širom Srbije tišina i odavanje pošte za stradale u padu nadstrešnice
RTS pre 2 minutajoš 37 povezanih

Žandarm tvrdi za Danas: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno u subotu na protestu
Danas pre 3 satajoš 12 povezanih

"Pobedićemo u ovom ratu, borimo se za našu nezavisnost" Zelenski danas hitno razgovara sa Trampom! Ukrajina u plamenu! (foto)
Kurir pre 32 minutajoš 84 povezane