Povezane vesti

Lunina prva poruka nakon estetske operacije koju je dugo priželjkivala (VIDEO)

Lunina prva poruka nakon estetske operacije koju je dugo priželjkivala (VIDEO)

Vesti online 30.08.2019
Luna Đogani dugo je priželjkivala promenu na svom telu, kako bi imala više samopouzdanja, a u toku današnjeg dana je i realizovala želju da obavi estetski zahvat povećanja grudi, u čemu su je podržali Anabela Atijas i njen dečko, Marko… »
Lunu majka Anabela snimala u bolničkoj postelji! I Marko je bio tu: Pustili su moju pesmu, uspavali me i stavili mi silikone…

Lunu majka Anabela snimala u bolničkoj postelji! I Marko je bio tu: Pustili su moju pesmu, uspavali me i stavili mi silikone…

Kurir 30.08.2019
Luni Đogani danas se ispunio veliki san. Kako je i sama jednom prilikom istakla, dugo je maštala da ima veće grudi, a danas je kada je ugradila silikone, ostvarenje i dočekala! Odmah po završetku operacije, pobednica "Zadruge 2" oglasila se putem… »
"Upravo sam operisana, Uspavali su me uz moju pesmu": Luna se oglasila nakon ugradnje silikona, svima ima da poruči samo jedno…

"Upravo sam operisana, Uspavali su me uz moju pesmu": Luna se oglasila nakon ugradnje silikona, svima ima da poruči samo jedno…

Blic 30.08.2019
Pobednica druge sezone Zadruge i novopečena pevačica Luna Đogani oglasila se iz bolničkog kreveta malo posle operacije grudi, a poprsje je uvećala nakon višemesečne priče o tome. Lunu je sve vreme snimala majka Anabela, dok je Marko Miljković bio… »

Vesti dana »