Повезане вести
Лунина прва порука након естетске операције коју је дуго прижељкивала (ВИДЕО)
Вести онлине 30.08.2019
Луна Ђогани дуго је прижељкивала промену на свом телу, како би имала више самопоуздања, а у току данашњег дана је и реализовала жељу да обави естетски захват повећања груди, у чему су је подржали Анабела Атијас и њен дечко… »
Луну мајка Анабела снимала у болничкој постељи! И Марко је био ту: Пустили су моју песму, успавали ме и ставили ми силиконе…
Курир 30.08.2019
Луни Ђогани данас се испунио велики сан. Како је и сама једном приликом истакла, дуго је маштала да има веће груди, а данас је када је уградила силиконе, остварење и дочекала! Одмах по завршетку операције, победница "Задруге 2"… »
"Управо сам оперисана, Успавали су ме уз моју песму": Луна се огласила након уградње силикона, свима има да поручи само једно…
Блиц 30.08.2019
Победница друге сезоне Задруге и новопечена певачица Луна Ђогани огласила се из болничког кревета мало после операције груди, а попрсје је увећала након вишемесечне приче о томе. Луну је све време снимала мајка Анабела, док је… »
Вести дана »

Нове цене горива у Србији: Евродизел поскупео, бензин остао исти до 26. септембра
Наслови.аи пре 1 сатјош 32 повезане

Лончар о упаду косовске полиције у КБЦ Косовска Митровица: Дуге цеви немају шта да траже у нашим здравственим установама
Блиц пре 18 минутајош 23 повезане

НИС затражио нову лиценцу од Министарства финансија САД којом се одлажу санкције
Еуроневс пре 1 сатјош 18 повезаних