Повезане вести

Лунина прва порука након естетске операције коју је дуго прижељкивала (ВИДЕО)

Лунина прва порука након естетске операције коју је дуго прижељкивала (ВИДЕО)

Вести онлине 30.08.2019
Луна Ђогани дуго је прижељкивала промену на свом телу, како би имала више самопоуздања, а у току данашњег дана је и реализовала жељу да обави естетски захват повећања груди, у чему су је подржали Анабела Атијас и њен дечко… »
Луну мајка Анабела снимала у болничкој постељи! И Марко је био ту: Пустили су моју песму, успавали ме и ставили ми силиконе…

Луну мајка Анабела снимала у болничкој постељи! И Марко је био ту: Пустили су моју песму, успавали ме и ставили ми силиконе…

Курир 30.08.2019
Луни Ђогани данас се испунио велики сан. Како је и сама једном приликом истакла, дуго је маштала да има веће груди, а данас је када је уградила силиконе, остварење и дочекала! Одмах по завршетку операције, победница "Задруге 2"… »
"Управо сам оперисана, Успавали су ме уз моју песму": Луна се огласила након уградње силикона, свима има да поручи само једно…

"Управо сам оперисана, Успавали су ме уз моју песму": Луна се огласила након уградње силикона, свима има да поручи само једно…

Блиц 30.08.2019
Победница друге сезоне Задруге и новопечена певачица Луна Ђогани огласила се из болничког кревета мало после операције груди, а попрсје је увећала након вишемесечне приче о томе. Луну је све време снимала мајка Анабела, док је… »

Вести дана »