Povezane vesti
Srce mi je na mestu, svi smo tu za tvoj 50. rođendan: Počeli "Dani Nebojše Glogovca" u Trebinju
Telegraf 31.08.2019
Dvodnevna manifestacija organizovana je povodom 50 godina od rođenja glumca. Povodom 50 godina od rođenja Nebojše Glogovca u njegovom rodnom Trebinju, večeras je počela dvodnevna manifestacija "Dani Nebojše Glogovca" koju su organizovali njegovi… »
"U slavu veličanstvenog života: U Trebinju počeli “Dani Nebojše Glogovca”
Blic 30.08.2019
Povodom 50 godina od rođenja Nebojše Glogovca u njegovom rodnom Trebinju večeras je počela dvodnevna manifestacija “Dani Nebojše Glogovca” koju su organizovali njegovi prijatelji i kolege. – Danas mi je srce na mestu, jer smo na tvoj 50. rođendan svi tu… »
Vesti dana »

Džimi Kimel se vraća na TV: Jednom od najpoznatijih svetskih voditelja oduzeta emisija zbog komentara o Kirku, oglasila se televizija
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

(Video) "drago mi je što do sada nisam postala majka": Andreana Čekić priznaje da možda to čudno zvuči: "Ne bih volela da moje dete nema oca pored sebe"
Blic pre 12 minutajoš 2 povezane

(Video) Snažan udar na Moskvu, gori prestonica Rusije: Odjekuju eksplozije, nebo potpuno zatvoreno
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

"Dokle god imaju uz sebe: Ameriku..." Šta će doneti zapadno priznanje Palestine? Izrael besni, oglasili se stručnjaci: "ovo nije moguće"
Blic pre 4 satijoš 3 povezane

Metalnom štanglom ga udarao u glavu: Užas u Zemun Polju: Ukrao mu mobilni telefon i novac
Blic pre 3 satajoš 1 povezana