Povezane vesti
Hrvatska nije toalet za vas, Srbija jeste: Hrvatska policija ne štedi ni decu migrante! Mališane premlatili, oduzeli im sve i…
Kurir 31.08.2019
Molim vas, zamaglite mi lice, plašim se da će me ubiti, kaže jedan od dva dečaka iz Avganistana, smeštena trenutno u centru za smeštaj migranata u Krnjači, koji su bili žrtve brutalnog iživljavanja u Hrvatskoj, pre nego što su prebačeni… »
Potresno svedočenje izbeglica koje su preživele torturu hrvatskih policajaca: „Srbija je toalet za vas, a ne Hrvatska!“
Sputnik 31.08.2019
„Molim vas, zamaglite mi lice, plašim se da će me ubiti“, kaže jedan od dva dečaka iz Avganistana, koji su smešteni trenutno u centru za smeštaj migranata u Krnjači, a bili su žrtve brutalnog iživljavanja u Hrvatskoj, pre nego što su… »
Dječak migrant o maltretiranju u Hrvatskoj: Zamaglite mi lice, ubiće me
Al Jazeera 31.08.2019
Dvojica tinejdžera iz Afganistana, koji su vraćeni u Srbiju, tvrde da su ih nakon ilegalnog ulaska u Hrvatsku, policajci tukli i oduzeli im novac. Molim vas, zamaglite mi lice, plašim se da će me ubiti, kaže jedan od dva dečaka iz Avganistana… »
Svetska javnost na nogama, zbog svedočenja deteta iz Beograda Kolindi su dani odbrojani!
Alo 31.08.2019
Molim vas, zamaglite mi lice, plašim se da će me ubiti, kaže jedan od dva dečaka iz Avganistana, smeštena trenutno u centru za smeštaj migranata u Krnjači, koji su bili žrtve brutalnog iživljavanja u Hrvatskoj, pre nego što su prebačeni… »
Svedočenje dečaka migranta o maltretiranju u Hrvatskoj
Studio B 31.08.2019
Molim vas, zamaglite mi lice, plašim se da će me ubiti, kaže jedan od dva dečaka iz Avganistana, smeštena trenutno u Centru za smeštaj migranata u Krnjači, koji su bili žrtve brutalnog iživljavanja u Hrvatskoj, pre nego što su prebačeni… »
Svedočenje dečaka migranata o maltretiranju: "Hrvatska nije toalet za vas, Srbija je toalet za vas"
Telegraf 31.08.2019
On je zamolio novinare da mu zamagle lice na snimku jer, kako je naveo, ako ga ponovo uhvate - ubiće ga. Molim vas, zamaglite mi lice, plašim se da će me ubiti, kaže jedan od dva dečaka iz Avganistana, smeštena trenutno u centru za smeštaj… »
Vesti dana »

Završen protest prosvetnih radnika i studenata: Traže objektivno izveštavanje i ispunjenje zahteva
Vreme pre 1 satjoš 22 povezane

Žandarm tvrdi za Danas: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno u subotu na protestu, jedan iza Skupštine
Nova pre 4 satijoš 12 povezanih

"Zabolela me cela glava, supruga molila ljude za skener": Andrija ni u najtežim trenucima nije hteo sažaljenje
Mondo pre 23 minutajoš 42 povezane