Повезане вести

Вучић: Неће бити прелазне владе

Вучић: Неће бити прелазне владе

Слободна Европа 01.09.2019
Председник Србије и Српске напредне странке (СНС) Александар Вучић најавио је да ће та странка на предстојећим изборима заменити 50 одсто људи на централној изборној листи и да ће ту бити 30 „потпуно нових младих људи“. Он је… »
Вучић на седници ГО СНС: Док сам жив, само народ одлучује

Вучић на седници ГО СНС: Док сам жив, само народ одлучује

Дневник 01.09.2019
БЕОГРАД: Док сам ја жив, само ће народ одлучивати ко ће бити на власти, поручио је председник Српске напредне странке Александар Вучић и прецизирао да неће бити никакве техничке владе, већ само народне, нити ће странци одређивати… »
Вучић о изборима и најављеном бојкоту опозиције

Вучић о изборима и најављеном бојкоту опозиције

РТС 01.09.2019
Председник Србије Александар Вучић је рекао да постоји опасност да се бојкотом избора нанесе штета држави Србији и да се, како је рекао, види зла намера политичког блока који нема ништа друго осим бојкота као опцију. Поводом… »
Више од половине министара неће бити у новој Влади: Вучић најавио сечу у странци

Више од половине министара неће бити у новој Влади: Вучић најавио сечу у странци

Телеграф 01.09.2019
Желимо да млади и квалитетни људи воде Србију - поручио је он. Председник Србије Александар Вучић рекао је јутрос гостујући у вестима тв Прва да очекује како ће на седницама СНС расправљати како да Србију воде боље. Он је… »
Вучић: Очигледна “зла намера” политичког блока и цивилног сектора

Вучић: Очигледна “зла намера” политичког блока и цивилног сектора

Радио 021 01.09.2019
Председник Србије Алесандар Вучић оценио је данас да су организације цивилног сектора "такозвана" ЦРТА и ЦеСИД "лаж" због тога што никада нису поменуле препоруке тих организација које је актуелна власт испунила. "Пре три месеца… »
Седница Главног одбора СНС; Вучић: Да измеримо снагу

Седница Главног одбора СНС; Вучић: Да измеримо снагу

РТВ 01.09.2019
БЕОГРАД - Седница Главног одбора Српске напредне странке у проширеном саставу почела је данас у центру "Пинки" у Земуну, у присуству лидера напредњака и председника Србије Александра Вучића. У препуној сали присутни су дочекали… »
Мазохистичке тенденције министра вулина: Вучић је у праву за све што је рекао о нама у коалицији! И треба да нас критикује!

Мазохистичке тенденције министра вулина: Вучић је у праву за све што је рекао о нама у коалицији! И треба да нас критикује!

Правда 01.09.2019
Председник Покрета социјалиста Александар Вулин изјавио је данас да је председник Александар Вучић за све што је рекао о свима нама у коалицији апсолутно у праву. "Да је био још оштрији и још одређенији не би ни мало погресио… »
Вучић: Не надајмо се нечему, јер је Палмер српски зет! Очекује нас тежак период!

Вучић: Не надајмо се нечему, јер је Палмер српски зет! Очекује нас тежак период!

Правда 01.09.2019
Србија је растрзана, јер велике силе имају различите интересе у нашој земљи, а пошто се не поклапају, и људи у земљи који имају своје интересе, вуку сваки на своју страну, рекао је председник Александар Вучић. Он такође… »
Вучић најавио велике кадровске промене у СНС и влади

Вучић најавио велике кадровске промене у СНС и влади

РТВ 01.09.2019
БЕОГРАД - Председник СНС Александар Вучић најавио је данас, уочи седнице Главног одбора, кадровске промене у самој странци и увођење младих људи и истакао да, уколико странка добије поверење грађана и на следећим изборима, 50… »
Вучић: Док сам жив неће бити прелазне владе

Вучић: Док сам жив неће бити прелазне владе

РТК 01.09.2019
Председник СНС-а Александар Вучић поручио је на седници Главног одбора да „док је он жив“ неће бити формирања прелазне владе нити ће странци, како је рекао, састављати владу. Најавио је велике измене на централном изборном… »
Вулин: Вучић у праву за све што је рекао о нама у коалицији

Вулин: Вучић у праву за све што је рекао о нама у коалицији

Вечерње новости 01.09.2019
Председник Покрета социјалиста Александар Вулин изјавио је данас да је председник Александар Вучић за све што је рекао о свима нама у коалицији апсолутно у праву. Председник Покрета социјалиста Александар Вулин изјавио је данас… »
"Тражиће нам да признамо Косово": Вучић на седници го СНС о Косову и изборима: Док сам жив неће бити прелазне владе

"Тражиће нам да признамо Косово": Вучић на седници го СНС о Косову и изборима: Док сам жив неће бити прелазне владе

Блиц 01.09.2019
Седница главног одбора Српске напредне странке (СНС) одржана је данас, главна тема седнице била је изборна платформа за предстојеће парламентарне изборе, а најављене су и велике кадровске промемене на свим нивоима странке… »
Вучић на седници СНС: Док сам жив неће бити прелазне владе

Вучић на седници СНС: Док сам жив неће бити прелазне владе

Н1 Инфо 01.09.2019
На централној изборној листи Српске напредне странке (СНС) биће промењено више од 50 одсто људи, рекао је председник Србије и лидер СНС Александар Вучић. Он је рекао и да неће пристати на формирање прелазне владе пре изобра… »
Вучић: Док сам ја жив неће странци одређивати ко ће да влада у Србији

Вучић: Док сам ја жив неће странци одређивати ко ће да влада у Србији

РТС 01.09.2019
Председник СНС-а Александар Вучић поручио је на седници Главног одбора да "док је он жив" неће бити формирања прелазне владе нити ће странци, како је рекао, састављати владу. Најавио је велике измене на централном изборном… »
Вучић: На централној листи СНС-а 30 потпуно нових људи

Вучић: На централној листи СНС-а 30 потпуно нових људи

Данас 01.09.2019
Председник Србије и Српске напредне странке (СНС) Александар Вучић најавио је данас да ће та странка на предстојећим изборима заменити 50 одсто људи на централној изборној листи и да ће ту бити бити 30 потпуно нових младих… »
Ако опет добијемо поверење грађана, више од пола министара неће бити у влади

Ако опет добијемо поверење грађана, више од пола министара неће бити у влади

Глас Западне Србије 01.09.2019
Очекују нас велике кадровске промене, више од половине министара неће остати у влади, рекао је председник Александар Вучић уочи седнице руководства СНС. "Нема никакве сумње. Након предстојећих избора, биће много замена, много… »
Вучиц́ о „српском зету“: Не коментаришем таблоидне наслове

Вучиц́ о „српском зету“: Не коментаришем таблоидне наслове

Вести онлине 01.09.2019
Србија је растрзана, јер велике силе имају различите интересе у нашој земљи, а пошто се они не поклапају људи у земљи који имају своје интересе вуку сваки на своју страну, изјавио је председник Александар Вучиц́. Вучиц́ је… »
Курир ТВ данас седница Главног одбора СНС у Земуну Вучић: На листи ћемо имати нове и младе људе! Наставићемо да градимо…

Курир ТВ данас седница Главног одбора СНС у Земуну Вучић: На листи ћемо имати нове и младе људе! Наставићемо да градимо…

Курир 01.09.2019
Седница Главног одбор Српске напредне странке (СНС) почела је данас нешто после 11 часова у Културно-спортском центру "Пинки" у Земуну, где ће бити разматрана изборна платформа. Медијима је омогућено праћење почетка седнице… »
Вучић: Биће много замена и промена унутар СНС-а

Вучић: Биће много замена и промена унутар СНС-а

Бета 01.09.2019
Председник Србије и српске напредне странке (СНС) Александар Вучић најавио је данас да ће бити много замена и промене унутар СНС. "Уколико добијемо поверење народа на следећим изборима, више од 50 до 60 одсто СНС-ових министара… »
Вучић најавио сечу у СНС: Више од половине министара неће бити у влади после избора

Вучић најавио сечу у СНС: Више од половине министара неће бити у влади после избора

Блиц 01.09.2019
Председник Српске напредне странке Александар Вучић данас је, уочи седнице руководштва странке, најавио многе кадровске промене у СНС, укључујући увођење младих људи, али и промене у влади. Вучић је за ТВ Прва рекао да више од… »
Вучић из седишта СНС: Биће много промена у странци и у Влади, желимо да млади и квалитетни људи воде Србију

Вучић из седишта СНС: Биће много промена у странци и у Влади, желимо да млади и квалитетни људи воде Србију

Курир 01.09.2019
Председник Србије Александар Вучић рекао је јутрос гостујући у вестима да очекује данас да ће на седници СНС да расправљају како да Србију воде боље. Он је рекао да ће бити много кадровских промена у странци, као и да ако… »
Напредњаци данас о изборној платформи: Главни одбор странке иза затворених врата о фер гласању, за јавност отворено првих…

Напредњаци данас о изборној платформи: Главни одбор странке иза затворених врата о фер гласању, за јавност отворено првих…

Блиц 01.09.2019
Главни одбор Српске напредне странке (СНС) разматраће данас на седници у Београду изборну платформу. Како је најављено, медијима ће бити омогућено праћење почетка седнице у 11 часова у Културно-спортском центру "Пинки" у… »
Седница Главног одбора СНС: Напредњаци о изборној платформи

Седница Главног одбора СНС: Напредњаци о изборној платформи

Вечерње новости 01.09.2019
Српска напредна странка одржаће у недељу седницу Главног одбора, а потпредседница СНС Марија Обрадовић најавила је недавно да ће се разговарати о изборној платформи. СРПСКА напредна странка одржаће у недељу седницу Главног… »

Вести дана »