Povezane vesti
“Znam da zvuči suludo, ali je tako!” Novak Đoković naoštren za meč protiv Švajcarca na US Openu: Biće napeto!
Sportal blic 01.09.2019
Novak Đoković je, manje-više rutinski, odradio posao u prva tri kola na US Openu. Najbolji svetski teniser je na poslednjem grend slem turniru sezone savladao , i i sada ga očekuje derbi protiv Stana Vavrinke. Đoković kaže da će za duel sa… »
Đoković na starog znanca željan osvete
Mozzart sport 01.09.2019
Vavrinka je trijumfovao u poslednja dva gren slem finala koja je igrao sa Novakom. Staro, dobro rivalstvo između Novaka Đokovića i Stena Vavrinke će u noći između nedelje i ponedeljka dobiti novo poglavlje, ukupno 25. po redu. Srpski teniser vodi u… »
Vavrinka o meču protiv Đokovića: Duel s prijateljem je uživanje
Večernje novosti 31.08.2019
Iako je uvek teško s Novakom, postoji nešto u vezi sa našim rivalstvom što izvuče najbolje iz mene. Ponavljam, gubio sam često, pa nije lako- kaže Vavrinka. DOK je javnost gurajući Endija Marija, pokušavala veliku trojku da preimenuje u… »
Vesti dana »
Tokom noći ispisane poruke na prostorijama SNS-a u Novom Sadu: 15 ruža za 15 duša
N1 Info pre 34 minutajoš 7 povezanih
(FOTO, VIDEO) Probijena blokada na Starom savskom mostu: Tepić i Popović probile kordon
Danas pre 23 minutajoš 19 povezanih
Šta se ovo dogodilo: Nezapamćeni haos u svlačionici Denvera nakon pobede nad Lejkersima
Večernje novosti pre 1 satjoš 14 povezanih
Zaštitnik građana Pašalić posetio pritvorene na Klisi, Vesić nastavlja štrajk glađu
Danas pre 46 minutajoš 11 povezanih