Povezane vesti
Najavljena jednokratna pomoć i povećanje penzija
Moj Novi Sad 01.09.2019
Novo povećanje penzija uslediće najkasnije od 1. januara, a do kraja godine najsiromašniji penzioneri dobiće i jednokratnu podršku, najavio je danas predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić. On je u obraćanju na sednici Glavnog odbora stranke rekao i da… »
Vučić: Dok sam ja živ neće stranci sastavljati Vladu
Sputnik 01.09.2019
Novo povećanje penzija uslediće najkasnije od 1. januara, a do kraja godine najsiromašniji penzioneri dobiće i jednokratnu pomoć, najavio je predsednik Srbije i SNS-a Aleksandar Vučić. On je na sednici Glavnog odbora stranke rekao i da će se plate i… »
Vučić: Do kraja godine jednokratna pomoć penzionerima
Radio 021 01.09.2019
Novo povećanje penzija uslediće najkasnije od 1. januara, a do kraja godine najsiromašniji penzioneri dobiće i jednokratnu podršku, najavio je danas predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić. On je u obraćanju na sednici Glavnog odbora stranke rekao i da… »
Vučić: Do kraja godine jednokratna podrška penzionerima
Studio B 01.09.2019
Novo povećanje penzija uslediće najkasnije od 1. januara, a do kraja godine najsiromašniji penzioneri dobiće i jednokratnu podršku, najavio je predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić. FOTO TANJUG/ TANJA VALIC/ bk On je u obraćanju na sednici Glavnog… »
Vesti dana »
Uzmite kokice i ovaj snimak obavezno pogledajte! Ovakva magija se ne viđa svaki dan - pogledajte kako je Jokić pokazao da nije sa ove planete! video
Kurir pre 18 minutajoš 29 povezanih
Trump kaže da vojska SAD ostaje blizu Irana dok se ne postigne 'pravi sporazum'
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 20 povezanih
Uhapšeno sedam osoba iz NIS-a: Osumnjičeni da su gorivo za avione pretakali u privatno vozilo
Euronews pre 13 minutajoš 16 povezanih
AMSS: Očekuje se pojačan saobraćaj, moguće povremene gužve na graničnim prelazima
Beta pre 1 satjoš 11 povezanih
Identifikovana devojka koja je pala sa zgrade u Mirijevu: Policija ispituje kako je pala sa 20 metara visine
Telegraf pre 1 satjoš 13 povezanih