Povezane vesti
Najavljena jednokratna pomoć i povećanje penzija
Moj Novi Sad 01.09.2019
Novo povećanje penzija uslediće najkasnije od 1. januara, a do kraja godine najsiromašniji penzioneri dobiće i jednokratnu podršku, najavio je danas predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić. On je u obraćanju na sednici Glavnog odbora stranke… »
Vučić: Dok sam ja živ neće stranci sastavljati Vladu
Sputnik 01.09.2019
Novo povećanje penzija uslediće najkasnije od 1. januara, a do kraja godine najsiromašniji penzioneri dobiće i jednokratnu pomoć, najavio je predsednik Srbije i SNS-a Aleksandar Vučić. On je na sednici Glavnog odbora stranke rekao i da će se plate… »
Vučić: Do kraja godine jednokratna pomoć penzionerima
Radio 021 01.09.2019
Novo povećanje penzija uslediće najkasnije od 1. januara, a do kraja godine najsiromašniji penzioneri dobiće i jednokratnu podršku, najavio je danas predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić. On je u obraćanju na sednici Glavnog odbora stranke… »
Vučić: Do kraja godine jednokratna podrška penzionerima
Studio B 01.09.2019
Novo povećanje penzija uslediće najkasnije od 1. januara, a do kraja godine najsiromašniji penzioneri dobiće i jednokratnu podršku, najavio je predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić. FOTO TANJUG/ TANJA VALIC/ bk On je u obraćanju na sednici… »
Vesti dana »
Putin potpisao zakon o otpisu kreditnih dugova za učesnike rata u Ukrajini
RTV pre 1 satjoš 4 povezane
Erdogan podržava hapšenje Netanjahua: "Treba obnoviti poverenje čovečanstva"
Kurir pre 1 satjoš 5 povezanih
(Video): Večeras se na koncertu Tanje Savić samo on pojavio iz prve postave "Zvezda Granda": Oni nisu želeli da dođu na njen koncert, a evo ko je još bio gost
Blic pre 7 satijoš 5 povezanih