Povezane vesti

"Nisam se promenila, samo sam sazrela": Luna uputila poruku Ceci, pa prokomentarisala njenu porodicu

"Nisam se promenila, samo sam sazrela": Luna uputila poruku Ceci, pa prokomentarisala njenu porodicu

Telegraf 01.09.2019
- Pre svega, ja Cecu i njenu porodicu poštujem kao ljude koji su vezani za jedan period mog života - rekla je Đoganijeva. Ceca Ražnatović prokomentarisala je odnos njene ćerke Anastasije i Lune Đogani koje su se svojevremeno družile, ali su potom… »
Đoganijeva poslala emotivnu poruku Ceci i njenoj deci! Dotakli je!

Đoganijeva poslala emotivnu poruku Ceci i njenoj deci! Dotakli je!

Alo 01.09.2019
Nije joj svejedno... Odnos i intrigirao je javnost dok su njih dve bile u dobrim odnosima, a još više kada su prestale da se druže. Kako je Luna pričala u "Zadruzi 1", razlog za prekid njihovog prijateljstva bio je dečko i to što je, kako je… »
"To je dete živelo, spavalo i jelo u mojoj kući": Ceca progovorila o Luni, pomenula i Anastasiju

"To je dete živelo, spavalo i jelo u mojoj kući": Ceca progovorila o Luni, pomenula i Anastasiju

Telegraf 01.09.2019
- Devojku (Lunu) nisam videla sigurno pet godina - počela je sa pričom Ceca. Ceca Ražnatović je otvorila dušu i u intervjuu za časopis "Svet" pričala je o Luni Đogani. Folk zvezda se u svom izlaganju osvrnula i na odnos njene ćerke Anastasije i… »

Vesti dana »