Povezane vesti
"Ostala sam ona ista Luna": Đoganijeva se oglasila nakon Cecine izjave
Blic 01.09.2019
Dugo se spekulisalo koji je razlog za prestanak prijateljstva između Lune Đogani i Anastasije Ražnatović. Nedavno je Ceca prokomentarisala za "Svet" da se između njene ćerke Anastasije i Lune nije ništa ružno dogodilo, te da mržnja ne postoji i da su im… »
"To dete je živelo i jelo u mojoj kući": Ceca progovorila o Luni Đogani i Anastasiji
Blic 01.09.2019
Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović nedavno je u jednom intervjuu progovorila o pobednici "Zadruge" Luni Đogani i o tome kakav odnos su nekada imale Luna i njena ćerka Anastasija. Naime, Ceca je istakla da za Lunu nema ni jednu jedinu ružnu reč, te da ne… »
Luna je živela u kući Ražnatovića, pa konačno smogla snage da progovori o drugoj majci: Ceca je ostvarena žena, a ja samo ona…
Kurir 01.09.2019
Luna Đogani otvorila je dušu pa konačno progovorila o majci svoje nekadašnje drugarice, ali i srpskoj majci, Svetlani Ceci Ražnatović. Pobednica "Zadruge" emotivnom izjavom prisetila se perioda kada je živela u kući Ražnatovića. Naime, odnos Anastasije… »
Vesti dana »

RHMZ upozorava: Popodne i tokom noći nepogode - pljuskovi i grmljavina, lokalno praćeni gradom i olujnim vetrom
N1 Info pre 12 minutajoš 31 povezana

Kamčatka se opet trese: Nov jak zemljotres, eruptirao ogromni vulkan, opasnost od cunamija FOTO VIDEO
Nova pre 47 minutajoš 15 povezanih

Uhapšen stefan Đurić Rasta! Policija reperu stavila lisice na ruke naočigled svih
Kurir pre 7 minutajoš 13 povezanih