Povezane vesti

"Ostala sam ona ista Luna": Đoganijeva se oglasila nakon Cecine izjave

"Ostala sam ona ista Luna": Đoganijeva se oglasila nakon Cecine izjave

Blic 01.09.2019
Dugo se spekulisalo koji je razlog za prestanak prijateljstva između Lune Đogani i Anastasije Ražnatović. Nedavno je Ceca prokomentarisala za "Svet" da se između njene ćerke Anastasije i Lune nije ništa ružno dogodilo, te da mržnja ne postoji i… »
Luna je živela u kući Ražnatovića, pa konačno smogla snage da progovori o drugoj majci: Ceca je ostvarena žena, a ja samo…

Luna je živela u kući Ražnatovića, pa konačno smogla snage da progovori o drugoj majci: Ceca je ostvarena žena, a ja samo…

Kurir 01.09.2019
Luna Đogani otvorila je dušu pa konačno progovorila o majci svoje nekadašnje drugarice, ali i srpskoj majci, Svetlani Ceci Ražnatović. Pobednica "Zadruge" emotivnom izjavom prisetila se perioda kada je živela u kući Ražnatovića. Naime, odnos… »
"To dete je živelo i jelo u mojoj kući": Ceca progovorila o Luni Đogani i Anastasiji

"To dete je živelo i jelo u mojoj kući": Ceca progovorila o Luni Đogani i Anastasiji

Blic 01.09.2019
Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović nedavno je u jednom intervjuu progovorila o pobednici "Zadruge" Luni Đogani i o tome kakav odnos su nekada imale Luna i njena ćerka Anastasija. Naime, Ceca je istakla da za Lunu nema ni jednu jedinu ružnu reč, te… »

Vesti dana »