Povezane vesti
"Ostala sam ona ista Luna": Đoganijeva se oglasila nakon Cecine izjave
Blic 01.09.2019
Dugo se spekulisalo koji je razlog za prestanak prijateljstva između Lune Đogani i Anastasije Ražnatović. Nedavno je Ceca prokomentarisala za "Svet" da se između njene ćerke Anastasije i Lune nije ništa ružno dogodilo, te da mržnja ne postoji i… »
Luna je živela u kući Ražnatovića, pa konačno smogla snage da progovori o drugoj majci: Ceca je ostvarena žena, a ja samo…
Kurir 01.09.2019
Luna Đogani otvorila je dušu pa konačno progovorila o majci svoje nekadašnje drugarice, ali i srpskoj majci, Svetlani Ceci Ražnatović. Pobednica "Zadruge" emotivnom izjavom prisetila se perioda kada je živela u kući Ražnatovića. Naime, odnos… »
"To dete je živelo i jelo u mojoj kući": Ceca progovorila o Luni Đogani i Anastasiji
Blic 01.09.2019
Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović nedavno je u jednom intervjuu progovorila o pobednici "Zadruge" Luni Đogani i o tome kakav odnos su nekada imale Luna i njena ćerka Anastasija. Naime, Ceca je istakla da za Lunu nema ni jednu jedinu ružnu reč, te… »
Vesti dana »
Blokada Suda u Novom Sadu: Ispred zgrade pripadnici žandarmerije
Insajder pre 3 minutajoš 14 povezanih
Crvena zvezda ubedljivo pobedila Štutgart i napravila korak ka plasmanu u drugu fazu Lige šampiona
Danas pre 8 satijoš 13 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA Eksplozije u Kijevu, Odesi, Kropivnicki... Rusija lansirala krstareće rakete
RTV pre 33 minutajoš 9 povezanih
Njoj je za dlaku izmakla pobeda na Montesongu: NeonoeN predstavlja Crnu Goru na Evroviziji, a evo kako su bodovi dodeljeni - publika je imala drugog favorita (foto)
Blic pre 51 minutajoš 9 povezanih
Hezbolah saopštio da je ostvario pobedu nad Izraelom i da su njegovi borci spremni
Blic pre 5 satijoš 9 povezanih