Povezane vesti

Đurić: Napad na mladića još jedan pokušaj progona Srba

Politika 01.09.2019
Direktor Kancelarije za KiM Vlade Srbije Marko Đurić kaže da je brutalni napad nožem grupe Albanaca na maloletnog mladića srpske nacionalnosti u severnom delu Kosovske Mitrovice još jedan pokušaj da se progone Srbi iz severne Kosovske Mitrovice… »

Izboden mladić u Kosovskoj Mitrovici

Politika 01.09.2019
KOSOVSKA MITROVICA - U Kliničko bolničkom centru u severnom delu Kosovske Mitrovice primljen je mladić koji je uboden nožem u ovom gradu, javlja Kosovo Onlajn. Incident se dogodio u blizini glavnog ibarskog mosta, a iz kosovske policije još uvek nema… »

Maloletnik izboden u K. Mitrovici; Rakić: Kukavički napad

Dnevnik 01.09.2019
KOSOVSKA MITROVICA: U Kliničko bolničkom centru u severnom delu Kosovske Mitrovice primljen je mladić koji je uboden nožem u ovom gradu, javlja Kosovo Onlajn. Incident se dogodio u blizini glavnog ibarskog mosta, a iz kosovske policije još uvek nema… »

Izboden mladić srpske nacionalnosti u Kosovskoj Mitrovici

RTV 01.09.2019
KOSOVSKA MITROVICA - U Kliničko-bolnički centar u severnom delu Kosovske Mitrovice primljen je mladić koji je uboden nožem u ovom gradu, javlja Kosovo Onlajn. Incident se dogodio u blizini glavnog ibarskog mosta, a iz kosovske policije još uvek nema… »

Mladić izboden u blizini mosta na Ibru

RTS 01.09.2019
U neposrednoj blizini mosta na Ibru u severnom delu Kosovske Mitrovice izboden je maloletni mladić. Napadnuti mladić je operisan i nalazi se u stabilnom stanju. Do incidenta kod glavnog mosta na Ibru navodno je došlo nakon kraćeg verbalnog sukoba… »

Kossev: Srpski maloletnik izboden posle svađe s grupom Albanaca

N1 Info 01.09.2019
Maloletni D.B. (17) srpske nacionalnosti napadnut je nožem u blizini mosta na Ibru u Kosovskoj Mitrovici, preneo je portal Kossev. Kako prenosi ovaj portal, do napada je došlo posle verbalnog sukoba sa grupom Albanaca koji su prešli most sa južne… »

Đurić: Ranjavanje mladića u Kosovskoj Mitrovici je međuetnički incident

Novi magazin 01.09.2019
Ranjavanje srpskog mladića u severnoj Kosovskoj Mitrovici nesumnjivo je međuetnički incident, i odgovorne za ovaj kukavički napad neophodno je hitno privesti pravdi, kaže se u saopštenju direktora kancelarije za Kosovo i Metohiju Marka Đurića. Ovo… »

Izboden mladić u Kosovskoj Mitrovici

B92 01.09.2019
Kosovska Mitrovica -- U Kliničko bolničkom centru u severnom delu Kosovske Mitrovice primljen je mladić koji je uboden nožem u ovom gradu, javlja Kosovo Onlajn. Incident se dogodio u blizini glavnog ibarskog mosta, a iz kosovske policije još uvek… »

Kossev: Maloletnik srpske nacionalnosti izboden u Kosovskoj Mitrovici

Novi magazin 01.09.2019
Jedan maloletnik srpske nacionalnosti izboden je danas u neposrednoj blizini mosta na Ibru u Kosovskoj Mitrovici, preneo je portal Košev. Incident koji se dogodio u popodnevnim časovima za Kossev je potvrdio portparol Kosovske policije za Regiona Sever… »

Kossev: Maloletnik srpske nacionalnosti izboden u Kosovskoj Mitrovici

IndeksOnline 01.09.2019
BEOGRAD – Jedan maloletnik srpske nacionalnosti izboden je danas u neposrednoj blizini mosta na Ibru u Kosovskoj Mitrovici, preneo je portal Kossev.Incident koji se dogodio u popodnevnim časovima za Kossev je potvrdio portparol Kosovske policije za… »

Napadnut posle svađe: Srpski dečak izboden nakon sukoba sa albanskim dečacima kod mosta na Ibru

Blic 01.09.2019
Srpski dečak izboden je danas u sukobu u sa albanskim dečacima u blizini mosta preko reke Ibar u severnom delu Kosovske Mitrovice, a nekoliko učesnika je privedeno, rečeno je Srni u kosovskoj policiji. Portparol kosovske policijske službe za region… »

Kosovo Onlajn: Izboden mladić u Kosovskoj Mitrovici

Vesti online 01.09.2019
U Kliničko bolničkom centru u severnom delu Kosovske Mitrovice primljen je mladić koji je uboden nožem u ovom gradu, javlja Kosovo Onlajn. Incident se dogodio u blizini glavnog ibarskog mosta, a iz kosovske policije još uvek nema potvrde da se radi o… »

Izboden srpski dečak u severnoj Mitrovici: Grupa albanskih dečaka prešla most, a onda je došlo do svađe i sukoba…

Kurir 01.09.2019
Srpski dečak izboden je danas u sukobu u sa albanskim dečacima u blizini mosta preko reke Ibar u severnom delu Kosovske Mitrovice, a nekoliko učesnika je privedeno, rečeno je Srni u kosovskoj policiji. U neposrednoj blizini mosta na Ibru u Kosovskoj… »

Vesti dana »