Povezane vesti
Đilas: Prava opozicija će bojkotovati izbore
RTV 02.09.2019
BEOGRAD - Lider Saveza za Srbiju (SZS) i predsednik Stranke slobode i pravde (AAP) Dragan Đilas ponovio je da će ta stranka bojkotovati naredne izbore, čak i ako dođe do promena ljudi u REM i RTS, što je bio uslov opozicije za nastavak razgovora oko… »
Jovanov: Đilas nije demantovao prihod njegovih firmi od 619 miliona
Danas 02.09.2019
Potpredsednik Glavnog odbora SNS Milenko Jovanov ocenio je danas da predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas „nije ni pokušao da demantuje da su firme u njegovom vlasništvu prihodovale 619 miliona evra“. Jovanov je naveo da je taj… »
Đilas: Protiv mene nema nikakve istrage
Novi magazin 02.09.2019
Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas rekao je danas na Televiziji N1 da navodne afere njegove firme nisu pominjane u godinama kada se povukao iz politike, a od kad se ponovo aktivirao, mediji neprestano govore o navodnoj istrazi poslovanja. "Kad… »
Vesti dana »

Dačić: Policija koristi samo zvučna sredstva za upozorenje, ne i zvučni top
Beta pre 1 satjoš 32 povezane

Đilas: Podnosimo krivičnu prijavu protiv Vučića i SNS zbog korišćenja zvučnog oružja
Nova pre 2 satajoš 21 povezana

Protest dela prosvetnih radnika u Beogradu: Okupili se ispred Ministarstva prosvete, policija obezbeđivala skup
Kurir pre 1 satjoš 22 povezane

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 4 satijoš 12 povezanih

Selektor Srbije utučen posle velike pobede: “Kad sam čuo da je moj saigrač Andrija Delibašić preminuo…”
Telegraf pre 24 minutajoš 42 povezane