Povezane vesti
Ceca progovorila o neuzvraćenoj ljubavi! “Bila sam preveliki zalogaj”
Svet & Skandal 02.09.2019
Na zaprepašćenje mnogih verovatno zvuči neverovatno, i najvećoj balkanskoj divi se u prošlosti dešavalo da naiđe na neuzvraćenu ljubav. – Naravno da se dešavalo, i ja sam ljudsko biće. Ali, ne da nisam bila voljena, nego da sam bila preveliki… »
"Bila sam preveliki zalogaj": Ceca prvi put o neuzvraćenoj ljubavi
Blic 02.09.2019
Folk zvezda Ceca Ražnatović detalje iz svog privatnog života uspeva da sačuva od očiju javnosti, ali sada je na iznenađenje mnogih progovorila o neuzvraćenoj ljubavi. Ceca kaže da joj se u prošlosti dešavalo da joj ljubav bude neuzvraćena. -… »
Ljubavni život krije od očiju javnosti, a ovoga puta Ceca priča o neuzvraćenoj ljubavi
Vesti online 02.09.2019
Ceca Ražnatović, jedna od najvećih folk zvezda na Balkanu, trudi se da svoj privatni, ljubavni život sakrije od očiju javnosti, ali sada je na iznenađenje mnogih progovorila o jednoj temi koju je često izbegavala u medijima. Ceca kaže da joj se u… »
Vesti dana »

Za razliku od Pionirskog parka, ispred Skupštine Srbije je sve očišćeno
Al Jazeera pre 1 satjoš 53 povezane

BLOG Dan posle najvećeg protesta u istoriji Srbije – reakcije na zvučni top, „ćaciji“ napuštaju Pionirski park
N1 Info pre 2 satajoš 26 povezanih

U utorak Dan žalosti u Srbiji zbog nastradalih u požaru u Severnoj Makedoniji
Niške vesti pre 6 minutajoš 197 povezanih

Basketaši Srbije ispisali istoriju: Osvojili novo zlato i pobedili olimpijskog šampiona VIDEO
Nova pre 1 satjoš 22 povezane