Povezane vesti
Ceca progovorila o neuzvraćenoj ljubavi! “Bila sam preveliki zalogaj”
Svet & Skandal 02.09.2019
Na zaprepašćenje mnogih verovatno zvuči neverovatno, i najvećoj balkanskoj divi se u prošlosti dešavalo da naiđe na neuzvraćenu ljubav. – Naravno da se dešavalo, i ja sam ljudsko biće. Ali, ne da nisam bila voljena, nego da sam bila preveliki… »
"Bila sam preveliki zalogaj": Ceca prvi put o neuzvraćenoj ljubavi
Blic 02.09.2019
Folk zvezda Ceca Ražnatović detalje iz svog privatnog života uspeva da sačuva od očiju javnosti, ali sada je na iznenađenje mnogih progovorila o neuzvraćenoj ljubavi. Ceca kaže da joj se u prošlosti dešavalo da joj ljubav bude neuzvraćena. -… »
Ljubavni život krije od očiju javnosti, a ovoga puta Ceca priča o neuzvraćenoj ljubavi
Vesti online 02.09.2019
Ceca Ražnatović, jedna od najvećih folk zvezda na Balkanu, trudi se da svoj privatni, ljubavni život sakrije od očiju javnosti, ali sada je na iznenađenje mnogih progovorila o jednoj temi koju je često izbegavala u medijima. Ceca kaže da joj se u… »
Vesti dana »

Petnaestominutna tišina i blokada u Bulevaru kralja Aleksandra
Insajder pre 54 minutajoš 49 povezanih

Severna Makedonija: Više od 50 poginulih, stotine povređenih u požaru
BBC News pre 48 minutajoš 87 povezanih

U požaru u diskoteci u Kočanima u Severnoj Makedoniji više od 50 mrtvih, preko 150 povređenih, uhapšeni organizatori koncerta
RTV pre 42 minutajoš 71 povezana

Vlada Srbije će proglasiti 18. mart Danom žalosti zbog tragedije u Severnoj Makedoniji
Sputnik pre 1 satjoš 31 povezana