Повезане вести

Павловић пет година у Партизану (ФОТО)

Павловић пет година у Партизану (ФОТО)

Вести онлине 02.09.2019
Млади штопер Партизана Страхиња Павловић је потписао нови петогодишњи уговор са својим матичним клубом. – Бескрајно сам срећан јер новим уговором клуб показује да има пуно поверење у мене и уједно веру да не само овом тиму и… »
Павловићу уговор на пет година са Партизаном

Павловићу уговор на пет година са Партизаном

Спортски журнал 02.09.2019
Павловић је био близу потписивања уговора с Лацијом, али је тај трансфер пропао. Фудбалер Партизана Страхиња Павловић потписао је данас нови, петогодишњи уговор са црно-белима. - Бескрајно сам срећан јер новим уговором клуб… »
Павловићу нови уговор на пет година

Павловићу нови уговор на пет година

Моззарт спорт 02.09.2019
Продужена сарадња. Сада када је дефинитивно отпала могућност да се пресели у Лацио, Страхиња Павловић је, како су то и најавили челници Партизана, добио нови уговор од црно-белих. Млади штопер, који је зимус ускочио у први тим… »
Павловић још 5 година у Партизану, Ожеговић у Немачкој

Павловић још 5 година у Партизану, Ожеговић у Немачкој

Н1 Инфо 02.09.2019
Млади штопер Партизана Страхиња Павловић данас је потписао нови петогодишњи уговор са својим матичним клубом. Талентовани фудбалер је ставио параф на нову петогодишњу верност клубу из Хумске. "Страхиња је сјајан момак… »
Сад је стварно готово, Павловић потписао!

Сад је стварно готово, Павловић потписао!

Спортске.нет 02.09.2019
И бескрајно је срећан због овога! Оно што је генерални директор Партизана Милош Вазура најавио крајем прошле недеље, после неуспелих преговора са римским Лациом, данас је и озваничено - уместо са Римљанима, 18-годишњи штопер… »

Вести дана »