Povezane vesti

Pavlović pet godina u Partizanu (FOTO)

Pavlović pet godina u Partizanu (FOTO)

Vesti online 02.09.2019
Mladi štoper Partizana Strahinja Pavlović je potpisao novi petogodišnji ugovor sa svojim matičnim klubom. – Beskrajno sam srećan jer novim ugovorom klub pokazuje da ima puno poverenje u mene i ujedno veru da ne samo ovom timu i ekipi već svemu… »
Pavloviću ugovor na pet godina sa Partizanom

Pavloviću ugovor na pet godina sa Partizanom

Sportski žurnal 02.09.2019
Pavlović je bio blizu potpisivanja ugovora s Lacijom, ali je taj transfer propao. Fudbaler Partizana Strahinja Pavlović potpisao je danas novi, petogodišnji ugovor sa crno-belima. - Beskrajno sam srećan jer novim ugovorom klub pokazuje da ima puno… »
Pavloviću novi ugovor na pet godina

Pavloviću novi ugovor na pet godina

Mozzart sport 02.09.2019
Produžena saradnja. Sada kada je definitivno otpala mogućnost da se preseli u Lacio, Strahinja Pavlović je, kako su to i najavili čelnici Partizana, dobio novi ugovor od crno-belih. Mladi štoper, koji je zimus uskočio u prvi tim, potpisao je danas… »
Pavlović još 5 godina u Partizanu, Ožegović u Nemačkoj

Pavlović još 5 godina u Partizanu, Ožegović u Nemačkoj

N1 Info 02.09.2019
Mladi štoper Partizana Strahinja Pavlović danas je potpisao novi petogodišnji ugovor sa svojim matičnim klubom. Talentovani fudbaler je stavio paraf na novu petogodišnju vernost klubu iz Humske. "Strahinja je sjajan momak, praktično po broju godina… »
Sad je stvarno gotovo, Pavlović potpisao!

Sad je stvarno gotovo, Pavlović potpisao!

Sportske.net 02.09.2019
I beskrajno je srećan zbog ovoga! Ono što je generalni direktor Partizana Miloš Vazura najavio krajem prošle nedelje, posle neuspelih pregovora sa rimskim Laciom, danas je i ozvaničeno - umesto sa Rimljanima, 18-godišnji štoper Strahinja Pavlović… »

Vesti dana »