Povezane vesti

Kosovo i Srbija u američkoj agendi

Slobodna Evropa 03.09.2019
Odgovor na pitanje da li će novi specijalni izaslanik SAD za Zapadni Balkan Metju Palmer vratiti predstavnike Prištine i Beograda za pregovarački sto zavisi od rezultata kosovskih izbora i buduće političke scene, kao i od spremnosti Srbije da prekine… »

Palmer: SAD žele međusobno priznanje kao centralnu tačku dogovora

SEEbiz 03.09.2019
BEOGRAD - Cilj mi je da što pre vratim Beograd i Prištinu za pregovarački sto i da osiguram dogovor, poručuje Matthew Palmer u intervjuu "Tanjugu", prvom od imenovanja za specijalnog izaslanika SAD za Zapadni Balkan. Novoimenovani američki izaslanik… »

Palmer: Cilj mi je da vratim strane za sto i osiguram dogovor

Dnevnik 03.09.2019
BLED: Cilj mi je da što pre vratim Beograd i Prištinu za pregovarački sto i da osiguram dogovor, poručuje Metju Palmer u intervjuu Tanjugu, prvom od imenovanja za specijalnog izaslanika SAD za Zapadni Balkan. Novoimenovani američki izaslanik ističe… »

Palmer: Cilj mi je da vratim Beograd i Prištinu za pregovarački sto i osiguram dogovor

Blic 02.09.2019
Cilj mi je da što pre vratim Beograd i Prištinu za pregovarački sto i da osiguram dogovor, poručuje Metju Palmer u intervjuu Tanjugu, prvom od imenovanja za specijalnog izaslanika SAD za Zapadni Balkan. Novoimenovani američki izaslanik ističe da je… »

Palmer: Cilj mi je da vratim strane za sto i osiguram dogovor

Večernje novosti 02.09.2019
Cilj mi je da što pre vratim Beograd i Prištinu za pregovarački sto i da osiguram dogovor, poručuje Metju Palmer. Cilj mi je da što pre vratim Beograd i Prištinu za pregovarački sto i da osiguram dogovor, poručuje Metju Palmer u intervjuu Tanjugu… »

Vesti dana »