Povezane vesti
Svitolina preko Konte do najvećeg uspeha
Vesti online 03.09.2019
Ukrajinska teniserka Jelina Svitolina plasirala se u polufinale US Opena, pošto je u dva seta bila bolja od Britanke Johane Konte 6:4, 6:4 i tako napravila najveći uspeh u Njujorku. Meč je trajao 102 minuta i može se reći da je vođena velika borba. Iako… »
Svitolina prva do polufinala
Mozzart sport 03.09.2019
Ukrajinka ponovila najveći uspeh u karijeri. Prva polufinalistkinja US opena je Elina Svitolina. Ukrajinska teniserka je posle plasmana među četiri najbolje na Vimbldonu napravila isti taj rezultat i danas u Njujorku, naravno, uz mogućnost da sada ode i… »
Svitolina do rezultata karijere na US Openu
N1 Info 03.09.2019
Ukrajinska teniserka Jelina Svitolina plasirala se u polufinale US Opena, pošto je u dva seta bila bolja od Britanke Johane Konte 6:4, 6:4 i tako napravila najveći uspeh u Njujorku. Meč je trajao 102 minuta i može se reći da je vođena velika borba. Iako… »
Svitolina vezala drugo Grend slem finale, Konta pala u dva seta (video)
Telegraf 03.09.2019
Lep niz rezultata za Ukrajinku. Ukrajinka Elena Svitolina ušla je u polufinale US Opena, pobedom nad Joanom Kontom sa 6:4, 6:4! Peta teniserka sveta savladala je 16. sa WTA liste, a oba seta imala su potpuno identičan tok! Svitolina je pravila brejk u 5… »
Vekić: Mnogo sam se mentalno promenila ove godine
N1 Info 03.09.2019
Hrvatska teniserka Dona Vekić na čudesan način ostvarila je najveći uspeh u karijeri i prvi plasman u gren slem četvrtfinale, pošto je u osmini finala US Opena savladala u tri seta, posle preokreta i spasenih meč lopti, Juliju Gerges. - Presrećna sam što… »
Beretini u četvrtfinalu Ju-Es opena: Ovo je ludo, ne mogu da verujem
Večernje novosti 02.09.2019
Zaista je posebno videti moju porodicu i moj tim da se smeju i plaču zbog mene - rekao je 23-godišnji Italijan. Italijanski teniser Mateo Beretini plasirao se večeras, prvi put u karijeri, u četvrtfinale Ju Es opena u Njujorku, pošto je pobedio 43… »
Kraj za prvu teniserku sveta u Njujorku: Benčićeva izbacila Osaku
Večernje novosti 02.09.2019
Prva teniserka sveta izgubila je posle sat i 28 minuta i prekinula niz od 10 pobeda na poslednjem grend slem turniru u sezoni. Japanska teniserka Naomi Osaka neće odbraniti titulu na Ju Es openu u Njujorku, pošto je večeras u osmini finala izgubila od… »
Šok! Šampionka izbačena sa US Opena!
Sportal blic 02.09.2019
Prvi nosilac i vladajuća šampionka Naomi Osaka izbačena je u četvrtom kolu US Opena od Belinde Benčić. Benčićeva, 12. na WTA listi, Osaku je izbacila u dva seta (7:5, 6:4). Osaka je ušla u ovaj okršaj sa povređenim kolenom, na koju se žalila i u toku… »
Vesti dana »
(Foto) Ovo je osumnjičeni za teroristički napad u Berlinu: Kolima se zaleteo u ljude na Paradi ponosa, ima i izbodenih! Policija traži pomoć!
Blic pre 1 satjoš 19 povezanih
Danas u Sremskoj Mitrovici sunčano i toplo, ali popodne moguć pljusak sa grmljavinom
Ozon pre 1 satjoš 18 povezanih
Šumski požar širi se ka Bordou, tokom noći domove napustilo više od 55.000 ljudi
Beta pre 33 minutajoš 16 povezanih
Nova zaraza posle afričke kuge! Oglasio se ministar i otkrio gde je žarište: "Sumnja se da je virus stigao preko Kosova i Metohije"
Blic pre 3 minutajoš 12 povezanih
Pogačar na korak od pete titule na Tur d’Fransu, Karapas pobednik 20. etape
Radio sto plus pre 1 satjoš 13 povezanih