Повезане вести
Удавио се мушкарац из Србије на Олимпик бичу
Дневник 03.09.2019
БЕОГРАД: Мушкарац из Србије, стар око 50 година, настрадао је на Олимпик бичу у Грчкој када га је поклопио велики талас. Он је наводно док је био у води доживео инфаркт, па се нагутао воде, преносе Вечерње новости позивајући се… »
Нова трагедија у Грчкој Утопио се Србин на Олимпик бичу! (фото)
Вечерње новости 03.09.2019
Како је објављено на порталу Грчка инфо, мушкарац стар око 50 година настрадао је када га је поклопио велики талас, па се нагутао воде и доживео инфаркт. ЧОВЕК из Србије утопио се данас у Грчкој, на Олимпик бичу. Како је… »
Нова трагедија у Грчкој: Мушкарац из Србије се утопио на истом месту где и Пожаревљанин Стефан (19)
Блиц 02.09.2019
Мушкарац старости око 50 година утопио се данас у Олимпик бичу недалеко од места где је пре неколико дана живот изгубио Стефан П. (19) из села Печаница код Пожаревца. Како је објављено у Фејсбук групи "Грчка инфо", несрећни… »
Вести дана »

"Састаћу се с Путином у наредне две недеље"! Трамп: Бајден је започињао ратове јер је глупан! Ја сам их зауставио већ осам, ово ће бити девети! (видео)
Курир пре 14 минутајош 76 повезаних

Ђоковић: Као да је протутњао воз, невероватно је што сам способан да играм на високом нивоу
РТС пре 57 минутајош 61 повезана

Кфор потврдио изјаве тзв. КБС да су грешком скренули, поручују да су спремни да одговоре
РТС пре 1 сатјош 27 повезаних

Нешовић: Процедура избора директора Пете београдске гимназије биће спроведена у складу са законом
НИН пре 10 сатијош 35 повезаних