Povezane vesti
Dodik poručio: BiH ne može u NATO bez saglasnosti Srba
Telegraf 03.09.2019
Dodik je rekao da BiH ne može ući u NATO bez saglasnosti Srba i napomenuo da postoje procedure prema kojima spoljnopolitičke odluke donosi Predsedništvo uz konsenzus. Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da će oni koji budu pokušali da… »
Dodik: Ulazak u NATO bez saglasnosti Srba „smrtna presuda“ za BiH
Vesti online 03.09.2019
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da će oni koji budu pokušali da zaobiđu Srbe i Republiku Srpsku i uvedu BiH u NATO sami potpisati „smrtnu presudu“ za BiH. – Bez učešća Srba, zemlja je osuđena na propast. Verovatno će mene i moje… »
Dodik: Ulazak u NATO bez saglasnosti Srba je potpisana "smrtna presuda" za BiH
Blic 02.09.2019
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da će oni koji budu pokušali da zaobiđu Srbe i Republiku Srpsku i uvedu BiH u NATO sami potpisati “smrtnu presudu” za BiH. – Bez učešća Srba, zemlja je osuđena na propast. Verovatno će mene i moje… »
Vesti dana »
Vanredna sednica Skupštine o nepoverenju Vladi Srbije – Aleksić obrazložio predlog, obratio se Macut
RTS pre 1 satjoš 97 povezanih
'Trka s vremenom pre toplotnog talasa': Francuska i Španija u borbi protiv šumskih požara
BBC News pre 15 minutajoš 40 povezanih
Diplomatske tenzije: Tramp ocenjuje razgovore sa Iranom dobrim, Netanjahu u Vašingtonu
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 46 povezanih
Strašni prizori sa Dunava kod Novog Sada: Čamci na suvom, pešice se ulazi duboko u korito
B92 pre 10 minutajoš 7 povezanih
NBA bek stiže u Evroligu: Ej Džej Loson dogovorio transfer u Španiju!
Hot sport pre 1 satjoš 30 povezanih