Povezane vesti

Siniša je živeo 17 godina u kući njene majke! A zahvaljujući meni, ta bivša sad ima stan! Dragana Mitar jedva smogla snage…

Siniša je živeo 17 godina u kući njene majke! A zahvaljujući meni, ta bivša sad ima stan! Dragana Mitar jedva smogla snage…

Kurir 03.09.2019
Dragana Mitar nije krila koliko se oseća poraženo zbog načina kako su se njen još uvek zakoniti suprug Siniša Dragutinović i njegova bivša žena poneli prema njoj. Naime, ona je doživela veliku porodičnu dramu kada je Siniša spakovao sve njene… »
Šok ispovest Dragane Mitar: Siniša je bio dva puta uhapšeh, evo detalja!

Šok ispovest Dragane Mitar: Siniša je bio dva puta uhapšeh, evo detalja!

Press 03.09.2019
Bivša zadrugarka Dragna Mitar gostovala je sinoć u emisiji "Zadruga - Narod pita" u kojojm je otkrila svoje saznanje da je njen bivši suprug Siniša Dragutinović bio u zatvoru tokom njenog boravka u rijalitiju! Foto:puls Ona je takođe ispričala da… »
"Ne pita se ni da li imamo za vrtić": Dragana grcala u suzama nakon što je muž izbacio nju i sina iz stana, priznala gde…

"Ne pita se ni da li imamo za vrtić": Dragana grcala u suzama nakon što je muž izbacio nju i sina iz stana, priznala gde…

Blic 03.09.2019
Nekadašnju modelsicu i učesnicu "Zadruge 2" Draganu Mitar krajem prošle nedelje suprug Siniša Dragutinović izbacio je iz stana, i to dok je ona sa njihovim maloletnim sinom Jovanom bila na moru. Od tada, Dragana, kako kaže, prolazi kroz pravu dramu… »
Ja sam bila u Zadruzi, a on u zatvoru! Skandalozna izjava Dragane Mitar: Siniša je bio hapšen 2 puta, ležao je u Smederevu…

Ja sam bila u Zadruzi, a on u zatvoru! Skandalozna izjava Dragane Mitar: Siniša je bio hapšen 2 puta, ležao je u Smederevu…

Kurir 03.09.2019
Dragana Mitar zaprepastila je kada je pred milionskim auditorijumom napravila paralelu između nje i Siniše Dragutinovića, te navela kako je ona bila u "Zadruzi", a on u zatvoru. Ona je u iskrenoj ispovesti ispričala da je Siniša bio hapšen dva puta… »
Sin i ja smo sada kod mojih! On se ne pita da li imamo za vrtić! Ni alimentaciju nisam dobila! Dragana Mitar grca u suzama…

Sin i ja smo sada kod mojih! On se ne pita da li imamo za vrtić! Ni alimentaciju nisam dobila! Dragana Mitar grca u suzama…

Kurir 03.09.2019
Dragana Mitar progovorila je javno o drami koju je doživela kada ju je Siniša Dragutinović izbacio iz stana, u vreme kada nije bila kod kuće, već na odmoru sa sinom Jovanom. Pokušavajući da odgovori na pitanja znatiželjnih građana bila je sva u… »

Vesti dana »