Povezane vesti

LEPŠE NEGO IKAD Aleksandra Prijović i Lepa Brena u provodu, a za slavlje imaju POSEBAN RAZLOG

LEPŠE NEGO IKAD Aleksandra Prijović i Lepa Brena u provodu, a za slavlje imaju POSEBAN RAZLOG

Svet & Skandal 03.09.2019
Pevačice Aleksandra Prijović i Lepa Brena svaki slobodan trenutak koriste za porodično druženje a večeras slave uspehe koje su imale ovog leta. Kako je u svojoj objavi na instagramu napisala Aleksandra: – Nazdravljamo našim uspešnim letnjim… »
Nikola Rokvić opalio selfi sa Maradonom, A čuveni Argentinac zamalo da ga ispali: Ovako ga je srpski pevač ubedio da naprave…

Nikola Rokvić opalio selfi sa Maradonom, A čuveni Argentinac zamalo da ga ispali: Ovako ga je srpski pevač ubedio da naprave…

Kurir 03.09.2019
Nikola Rokvić objavio je selfi sa čuvenim fudbalerom Dijegom Maradonom, a objasnio je kako je fotografija nastala. Slavni Agentinac nije želeo da se slika, ali ga je pevač ubedio i to na veoma zanimljiv način. "Zanimljiva priča kako je nastala ova… »
"Rekao mi: Je- Ne može, a ja sam dodao samo jedno" Nikola Rokvić otkrio šta se dogodilo kada se sreo sa Maradonom

"Rekao mi: Je- Ne može, a ja sam dodao samo jedno" Nikola Rokvić otkrio šta se dogodilo kada se sreo sa Maradonom

Blic 03.09.2019
Nikola Rokvić posetio je 2018. godine Rusiju, odnosno Moskvu, gde se prošle godine održavalo Svetsko prvenstvo u fudbalu. Tom prilikom, naš pevač je sreo legendarnog Maradonu i prirodno, poželeo je da se slika sa njim. Ipak, nekadašnji fudbaler… »
6 Meseci neopisive tuge! Karleušin vapaj za majkom ne prestaje: Pevačica podelila najemotivnije trenutke sa preminulom…

6 Meseci neopisive tuge! Karleušin vapaj za majkom ne prestaje: Pevačica podelila najemotivnije trenutke sa preminulom…

Kurir 03.09.2019
Jelena Karleuša je pre 6 meseci izgubila majku za koju je bila najviše vezana. Tuga se nije smanjila, a bol je i dalje neopisiva. Pevačica se oglasila putem svog Instagrama pa u nekoliko fotografija podsetila fanove na najemotivnije trenutke koje je… »
Brena i prija u provodu! Nanizale uspehe pa se zagrlile i nazdravile! (Foto)

Brena i prija u provodu! Nanizale uspehe pa se zagrlile i nazdravile! (Foto)

Kurir 03.09.2019
Aleksandra Živojinović našla se u gradu sa svekrvom Lepom Brenom, da nazdrave uspesima koje su nanizale tokom leta. Pevačice su oduševile sve fanove zajedničkom fotografijom iz provoda, za koji su se očito i pažljivo pripremile. Prija je bila u… »

Vesti dana »