Povezane vesti

Nisam pipao dete! Kolega s druge tezge mi smešta jer imam bolju robu: Prodavac sa buvljaka na Novom Beogradu izneo bizarnu…

Nisam pipao dete! Kolega s druge tezge mi smešta jer imam bolju robu: Prodavac sa buvljaka na Novom Beogradu izneo bizarnu…

Kurir 03.09.2019
Miladin L. (68), prodavac na novobeogradskom Buvljaku, koji je uhapšen zbog sumnje da je seksualno uznemiravao M. K. (14), ispričao je na saslušanju u Trećem osnovnom tužilaštvu da ga je lažno optužila konkurencija s druge tezge „pošto ima… »
"Namešta mi konkurencija": Pedofil sa "Buvljaka" koji je zlostavljao troje mladih, pred tužiocem se branio bizarnom pričom

"Namešta mi konkurencija": Pedofil sa "Buvljaka" koji je zlostavljao troje mladih, pred tužiocem se branio bizarnom pričom

Blic 03.09.2019
Miladin L. (68), koji je uhapšen zbog sumnje da je maloletnog dečaka M. K. (14) hvatao za polni organ na pijaci Otvoreni tržni centar u Novom Beogradu, na saslušanju je tvrdio da nije učinio delo koje mu se stavlja na teret, saznaje "Blic". Kako… »
Pijačar negira polno uznemiravanje: Namešta mi konkurencija

Pijačar negira polno uznemiravanje: Namešta mi konkurencija

Večernje novosti 03.09.2019
M.L. (68) negirao je danas na saslušanju u Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu da je polno uznemiravao maloletnika M.K. dok je probao stvari pored njegove tezge. M.L. (68) negirao je danas na saslušanju u Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu da… »
Prodavac s buvljaka izneo neverovatnu odbranu: Nisam pipkao dečaka, smešta mi konkurencija!

Prodavac s buvljaka izneo neverovatnu odbranu: Nisam pipkao dečaka, smešta mi konkurencija!

Kurir 03.09.2019
Miladin L. (68), prodavac na beogradskom buvljaku, koji se sumnjiči da je seksualno uznemiravao dečaka M. K.(14), na salsušanju u Trećm osnovnom tužilatvu izjavio je da nije kriv i da navodi krivične prijave nisu tačni, saznaje Kurir! Kako naš… »

Vesti dana »