Повезане вести

Нисам пипао дете! Колега с друге тезге ми смешта јер имам бољу робу: Продавац са бувљака на Новом Београду изнео бизарну…

Нисам пипао дете! Колега с друге тезге ми смешта јер имам бољу робу: Продавац са бувљака на Новом Београду изнео бизарну…

Курир 03.09.2019
Миладин Л. (68), продавац на новобеоградском Бувљаку, који је ухапшен због сумње да је сексуално узнемиравао М. К. (14), испричао је на саслушању у Трећем основном тужилаштву да га је лажно оптужила конкуренција с друге тезге… »
"Намешта ми конкуренција": Педофил са "Бувљака" који је злостављао троје младих, пред тужиоцем се бранио бизарном причом

"Намешта ми конкуренција": Педофил са "Бувљака" који је злостављао троје младих, пред тужиоцем се бранио бизарном причом

Блиц 03.09.2019
Миладин Л. (68), који је ухапшен због сумње да је малолетног дечака М. К. (14) хватао за полни орган на пијаци Отворени тржни центар у Новом Београду, на саслушању је тврдио да није учинио дело које му се ставља на терет… »
Пијачар негира полно узнемиравање: Намешта ми конкуренција

Пијачар негира полно узнемиравање: Намешта ми конкуренција

Вечерње новости 03.09.2019
М.Л. (68) негирао је данас на саслушању у Трећем основном тужилаштву у Београду да је полно узнемиравао малолетника М.К. док је пробао ствари поред његове тезге. М.Л. (68) негирао је данас на саслушању у Трећем основном… »
Продавац с бувљака изнео невероватну одбрану: Нисам пипкао дечака, смешта ми конкуренција!

Продавац с бувљака изнео невероватну одбрану: Нисам пипкао дечака, смешта ми конкуренција!

Курир 03.09.2019
Миладин Л. (68), продавац на београдском бувљаку, који се сумњичи да је сексуално узнемиравао дечака М. К.(14), на салсушању у Трећм основном тужилатву изјавио је да није крив и да наводи кривичне пријаве нису тачни, сазнаје… »

Вести дана »