Povezane vesti
Nisam pipao dete! Kolega s druge tezge mi smešta jer imam bolju robu: Prodavac sa buvljaka na Novom Beogradu izneo bizarnu…
Kurir 03.09.2019
Miladin L. (68), prodavac na novobeogradskom Buvljaku, koji je uhapšen zbog sumnje da je seksualno uznemiravao M. K. (14), ispričao je na saslušanju u Trećem osnovnom tužilaštvu da ga je lažno optužila konkurencija s druge tezge „pošto ima bolju robu“… »
"Namešta mi konkurencija": Pedofil sa "Buvljaka" koji je zlostavljao troje mladih, pred tužiocem se branio bizarnom pričom
Blic 03.09.2019
Miladin L. (68), koji je uhapšen zbog sumnje da je maloletnog dečaka M. K. (14) hvatao za polni organ na pijaci Otvoreni tržni centar u Novom Beogradu, na saslušanju je tvrdio da nije učinio delo koje mu se stavlja na teret, saznaje "Blic". Kako… »
Pijačar negira polno uznemiravanje: Namešta mi konkurencija
Večernje novosti 03.09.2019
M.L. (68) negirao je danas na saslušanju u Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu da je polno uznemiravao maloletnika M.K. dok je probao stvari pored njegove tezge. M.L. (68) negirao je danas na saslušanju u Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu da je… »
Prodavac s buvljaka izneo neverovatnu odbranu: Nisam pipkao dečaka, smešta mi konkurencija!
Kurir 03.09.2019
Miladin L. (68), prodavac na beogradskom buvljaku, koji se sumnjiči da je seksualno uznemiravao dečaka M. K.(14), na salsušanju u Trećm osnovnom tužilatvu izjavio je da nije kriv i da navodi krivične prijave nisu tačni, saznaje Kurir! Kako naš izvor… »
Vesti dana »

Napeto u Novom Sadu: Sukob zbog iscrtavanja srpske zastave po zgradama, DS tvrdi da je pretučen njihov član
NIN pre 49 minutajoš 27 povezanih

Visoke temperature i toplotni talas u Srbiji do kraja avgusta 2025. sa blagim osveženjem sredinom meseca
Naslovi.ai pre 30 minutajoš 39 povezanih

Samit Trampa i Putina na Aljasci: diplomatski napori i izazovi u pregovorima o miru u Ukrajini
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 36 povezanih

Potpukovnik Stević za RTS: Guča hermetički zatvorena, za 12 sati otkriveno više od 1.800 prekršaja
RTS pre 1 satjoš 12 povezanih

Hapšenje u Obrenovcu, osumnjičena da je trgovala narkoticima iz poslastičarnice
N1 Info pre 39 minutajoš 12 povezanih