Повезане вести
Ван ла Пара стигао у Звезду
Политика 03.09.2019
Нови фудбалер Црвене звезде Раџив ван ла Пара рекао је да је узбуђен што је дошао у међу „црвено-беле” и да једва чека да заигра пред навијачима. „Узбуђен сам због доласка у Црвену звезду. Знам да је ово велики клуб са богатом… »
Шта ће Звезди донети ново појачање?
Спортске.нет 03.09.2019
Овај млади фудбалер је говорио о томе. Црвена звезда је добила појачање и то из Хадерсфилда. У клуб је стигао Раџин ван ла Пара, нови Холанђанин након Доналда и Ебесилија у последњих пар година у Црвеној звезди. Уговор је… »
Звезда представила Ван ла Пару
Вести онлине 03.09.2019
Раџив Ван ла Пара, холандски фудбалер, званично је промосиван у новог фудбалера Црвене звезде. Крилни нападач је у редове српског шампиона стигао из Хадерсфилда у трансферу вредном 1.200.000 евра, уз могуће бонусе од 700.000… »
Ван ла Пара стигао у звезду: Једва чекам да дебитујем и осетим атмосферу
Вечерње новости 03.09.2019
Раџив: Знам да је ово велики клуб са богатом историјом који има сјајне навијаче и сигуран сам да ћу помоћи екипи да оствари што боље резултате како у Лиги шампиона, тако и у Суперлиги. РАЏИВ ван ла Пара стигао је данас у… »
Стигао је: Погледајте ексклузивно прве слике најновијег појачања Црвене звезде у Београду! (фото)
Хот спорт 03.09.2019
Познати су и сви услови овог трансфера. Како је ХотСпорт први најавио, последње појачање Црвене звезде Раџив ван Ла Пара је стигао у Београд и есклузивно се сликао за ХотСпорт. После кратког одмора од путовања, следи посета… »
Чека се долазак у Београд: Данас стиже Звездино последње појачање, ево када ће заиграти!
Хот спорт 03.09.2019
Очекује се да Раџив ван Ла Пара од четвртка почне са тренинзима са екипом, а деби би требало да упише против Инђије. Успела је Црвена звезда последњег дана прелазног рока да од Хадерсфилда купи Раџив ван Ла Пару (28), који ће… »
Вести дана »
ВИДЕО Погледајте како су Јокићу одузели трипл-дабл, скандалозна одлука НБА лиге
Нова пре 28 минутајош 27 повезаних
Делови Србије под снегом, нападао и у Београду РХМЗ попалио аларме: Вејаће и данас, ево и где! (фото)
Блиц пре 18 минутајош 17 повезаних
НИС чека одлуку Стејт департмента – топла циркулација у Рафинерији до уторка
РТС пре 13 минутајош 13 повезаних
(Видео) Руси сатима гађали Кијев хиперсоничним ракетама Обрушили се у таласима, горе стамбене зграде: Снимци су страшни!
Блиц пре 3 минутајош 9 повезаних
Хаос на аеродромима широм света због квара софтвера; Ербас тврди да је зрачење оштетило систем
Спутник пре 1 сатјош 8 повезаних