Povezane vesti

Van la Para stigao u Zvezdu

Van la Para stigao u Zvezdu

Politika 03.09.2019
Novi fudbaler Crvene zvezde Radživ van la Para rekao je da je uzbuđen što je došao u među „crveno-bele” i da jedva čeka da zaigra pred navijačima. „Uzbuđen sam zbog dolaska u Crvenu zvezdu. Znam da je ovo veliki klub sa bogatom istorijom koji ima sjajne… »
Šta će Zvezdi doneti novo pojačanje?

Šta će Zvezdi doneti novo pojačanje?

Sportske.net 03.09.2019
Ovaj mladi fudbaler je govorio o tome. Crvena zvezda je dobila pojačanje i to iz Hadersfilda. U klub je stigao Radžin van la Para, novi Holanđanin nakon Donalda i Ebesilija u poslednjih par godina u Crvenoj zvezdi. Ugovor je potpisan na tri godine, a… »
Zvezda predstavila Van la Paru

Zvezda predstavila Van la Paru

Vesti online 03.09.2019
Radživ Van la Para, holandski fudbaler, zvanično je promosivan u novog fudbalera Crvene zvezde. Krilni napadač je u redove srpskog šampiona stigao iz Hadersfilda u transferu vrednom 1.200.000 evra, uz moguće bonuse od 700.000 evra. Van la Para je sa… »
Van la Para stigao u zvezdu: Jedva čekam da debitujem i osetim atmosferu

Van la Para stigao u zvezdu: Jedva čekam da debitujem i osetim atmosferu

Večernje novosti 03.09.2019
Radživ: Znam da je ovo veliki klub sa bogatom istorijom koji ima sjajne navijače i siguran sam da ću pomoći ekipi da ostvari što bolje rezultate kako u Ligi šampiona, tako i u Superligi. RADžIV van la Para stigao je danas u Beograd kako bi potpisani… »
Stigao je: Pogledajte ekskluzivno prve slike najnovijeg pojačanja Crvene zvezde u Beogradu! (foto)

Stigao je: Pogledajte ekskluzivno prve slike najnovijeg pojačanja Crvene zvezde u Beogradu! (foto)

Hot sport 03.09.2019
Poznati su i svi uslovi ovog transfera. Kako je HotSport prvi najavio, poslednje pojačanje Crvene zvezde Radživ van La Para je stigao u Beograd i eskluzivno se slikao za HotSport. Posle kratkog odmora od putovanja, sledi poseta stadionu ‘Rajko Mitić’… »
Čeka se dolazak u Beograd: Danas stiže Zvezdino poslednje pojačanje, evo kada će zaigrati!

Čeka se dolazak u Beograd: Danas stiže Zvezdino poslednje pojačanje, evo kada će zaigrati!

Hot sport 03.09.2019
Očekuje se da Radživ van La Para od četvrtka počne sa treninzima sa ekipom, a debi bi trebalo da upiše protiv Inđije. Uspela je Crvena zvezda poslednjeg dana prelaznog roka da od Hadersfilda kupi Radživ van La Paru (28), koji će danas oko jedan sat posle… »

Vesti dana »