Povezane vesti
Dečak ubio pet članova svoje porodice u Alabami
Slobodna Evropa 03.09.2019
Jedan četrnaestogodišnji dečak je pištoljem ubio noćas pet članova svoje porodice u američkoj državi Alabami, javila je lokalna policija. Tinejdžer je sam pozvao policiju i rekao da je pucao na pet članova svoje porodice u kući, napisala je preko Tvitera… »
Američki tinejdžer ubio pet članova porodice, pa pozvao policiju
RTS 03.09.2019
Četrnaestogodišnji dečak ubio je pet članova svoje porodice u saveznoj državi Alabama, nakon čega je bacio pištolj i sam pozvao policiju. Tinejdžer je policajcima priznao da je upucao pet članova svoje porodice u ponedeljak uveče u porodičnoj kući u… »
Tinejdžer iz Alabame ubio pet članova svoje porodice, pa pozvao policiju
RTV 03.09.2019
VAŠINGTON - Tinejdžer iz američke savezne države Alabame ubio je pet članova svoje porodice, posle čega je sam pozvao policiju. U pitanju je 14-ogodišnji dečak koji je u ponedeljak uveče u svojoj kući u Elkmontu članove porodice ubio iz pištolja. Tri… »
SAD: Dečak ubio pet članova svoje porodice
Novi magazin 03.09.2019
Jedan četrnaestogodišnji dečak je pištoljem ubio noćas pet članova svoje porodice u američkoj državi Alabami, javila je lokalna policija. Tinejdžer je sam pozvao policiju i rekao da je pucao na pet članova svoje porodice u kući, napisala je preko Tvitera… »
Dečak (14) ubio pet članova svoje porodice, sam pozvao policiju
Telegraf 03.09.2019
Tri osobe su preminule na licu mesta, a dve kasnije u bolnici. Tinejdžer iz američke savezne države Alabame ubio je pet članova svoje porodice posle čega je sam pozvao policiju. U pitanju je 14-godišnji dečak koji je u ponedeljak uveče u svojoj kući u… »
Dečak ubio pet članova svoje porodice u Alabami
N1 Info 03.09.2019
Vesti dana »
Pojavila se ruska ponuda za mir koja (ne) može da se odbije! Počela blokada iranske obale! Tramp: Samo priđite i bićete eliminisani, kao vaših 158 brodova!
Kurir pre 39 minutajoš 85 povezanih
Peter Mađar o Ukrajini: Isključeno da EU primi neku zemlju dok je u ratu
Danas pre 34 minutajoš 23 povezane
Berlin se nada da će evropska pomoć Ukrajini biti isplaćena vrlo brzo
Radio 021 pre 14 minutajoš 24 povezane
Devojka (18) povređena kod Aleksinca u životnoj opasnosti, vozaču (23) određen pritvor
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 28 povezanih