Povezane vesti

Dečak ubio pet članova svoje porodice u Alabami

Slobodna Evropa 03.09.2019
Jedan četrnaestogodišnji dečak je pištoljem ubio noćas pet članova svoje porodice u američkoj državi Alabami, javila je lokalna policija. Tinejdžer je sam pozvao policiju i rekao da je pucao na pet članova svoje porodice u kući, napisala je… »
Američki tinejdžer ubio pet članova porodice, pa pozvao policiju

Američki tinejdžer ubio pet članova porodice, pa pozvao policiju

RTS 03.09.2019
Četrnaestogodišnji dečak ubio je pet članova svoje porodice u saveznoj državi Alabama, nakon čega je bacio pištolj i sam pozvao policiju. Tinejdžer je policajcima priznao da je upucao pet članova svoje porodice u ponedeljak uveče u porodičnoj… »
Tinejdžer iz Alabame ubio pet članova svoje porodice, pa pozvao policiju

Tinejdžer iz Alabame ubio pet članova svoje porodice, pa pozvao policiju

RTV 03.09.2019
VAŠINGTON - Tinejdžer iz američke savezne države Alabame ubio je pet članova svoje porodice, posle čega je sam pozvao policiju. U pitanju je 14-ogodišnji dečak koji je u ponedeljak uveče u svojoj kući u Elkmontu članove porodice ubio iz… »
SAD: Dečak ubio pet članova svoje porodice

SAD: Dečak ubio pet članova svoje porodice

Novi magazin 03.09.2019
Jedan četrnaestogodišnji dečak je pištoljem ubio noćas pet članova svoje porodice u američkoj državi Alabami, javila je lokalna policija. Tinejdžer je sam pozvao policiju i rekao da je pucao na pet članova svoje porodice u kući, napisala je… »
Dečak (14) ubio pet članova svoje porodice, sam pozvao policiju

Dečak (14) ubio pet članova svoje porodice, sam pozvao policiju

Telegraf 03.09.2019
Tri osobe su preminule na licu mesta, a dve kasnije u bolnici. Tinejdžer iz američke savezne države Alabame ubio je pet članova svoje porodice posle čega je sam pozvao policiju. U pitanju je 14-godišnji dečak koji je u ponedeljak uveče u svojoj… »

N1 Info 03.09.2019

Vesti dana »