Повезане вести

Председник Србије поручио: Ми смо за компромис око Космета; Није нам стало до тога да нас Приштина призна

Председник Србије поручио: Ми смо за компромис око Космета; Није нам стало до тога да нас Приштина призна

Вечерње новости 03.09.2019
Председник Србије Александар Вучић поновио је у Медвеђи да је Србија одувек била за договор и компромис око Косова, али не такав по коме би Срби изгубили све. Председник СНС и Србије Александар Вучић поновио је у Медвеђи да је… »
Вучић у медвеђи: Нема опстанка наше нације ако не будемо имали више деце!

Вучић у медвеђи: Нема опстанка наше нације ако не будемо имали више деце!

Курир 03.09.2019
Нећемо увећати јавни дуг али ћемо повећати плате, изјавио је председник Србије Александар Вучић у медвеђи. ИЗ ОБРАЋАЊА ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА: 18.45 - А што се тиче избора у недељу, ми ћемо наставити да марљиво радимо, а ви… »
Вучић: Многи мисле да би били бољи премијер од ане брнабић, али ја не мислим

Вучић: Многи мисле да би били бољи премијер од ане брнабић, али ја не мислим

Блиц 03.09.2019
Обилазећи Општу болницу у Лесковцу, председник Србије Александар Вучић истакао је како многи желе да буду премијери, те да већ сада праве изборне комбинације. - У Србији се каже "Прво скочи па реци хоп, а не обрнуто, тако се… »
Ко ће бити премијер... Неки су прерано поскочили

Ко ће бити премијер... Неки су прерано поскочили

Дневник 03.09.2019
ЛЕСКОВАЦ: У Србији се каже - прво скочи па реци хоп, а не обрнуто, каже председник Србије Александар Вучић упитан како коментарише наводе неких медија да ће Ивица Дачић бити премијер после избора на пролеће. Ко ће бити… »

Вести дана »