Povezane vesti
Članovi Zagrebačke filharmonije na prijemu u Banovini
Dnevnik 03.09.2019
Pokrajinska sekretarka za kulturu, javno informisanje i odnose sa verskim zajednicama Dragana Milošević primila je u holu Pokrajisnke vlade Vojvodine članove Zagrebačke filharmonije. Naposredno pred prvi od tri koncerta u okviru projekta… »
„Fil(m)harmonija“ u novosadskom Parku prisajedinjenja: U slavu skitnice koja je generacije zasmejavala
Dnevnik 03.09.2019
Čarli Čaplin, večan, neponovljiv i dirljiv, njegovi filmovi i muzika uživo u izvođenju Zagrebačke filharmonije, pod upravom maestra Krešimira Batinića, ispuniće prostor novosadskog Parka prisajedinjenja tri večeri zaredom - večeras, sutra i prekosutra, i… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za četvrtak 23. oktobar: Danas sunčano i toplo, uveče naoblačenje
Beta pre 4 satijoš 1 povezana

Skup podrške Milanu Bogdanoviću: Vučić ispred Skupštine: "Mi moramo da sačuvamo mir, oni su nam pokazali koliko su neodgovorni" (foto/video)
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Macut: Plenković raspoložen za iznalaženje problema u vezi JANAF-a i NIS-a
Blic pre 1 satjoš 4 povezane

(Video) Oboren dostavljač hrane na motoru: Nesreća u Omladinskih brigada: Na terenu policija i hitna pomoć
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

„Gluma je njeno veličanstvo, a ja sam samo njen podanik“: Bogdanu Dikliću uručena Nagrada „Dobričin prsten“
Danas pre 4 satijoš 1 povezana