Povezane vesti
Mamić opčinjen kolindom: Kleknuo sam pred nju i rekao boginjo moja! Dao bih joj sve što imam da bude ponovo predsednica!
Kurir 03.09.2019
Zdravko Mamić, bivši čelnik zagrebačkog Dinama koji je optužen za kriminalne radnje u tom fudbalskom klubu, izjavio je da će ponovo glasati za aktuelnu hrvatsku predsednicu Kolindu Grabar-Kitarović jer je ona "nešto najdivnije što je Hrvatska… »
Mamić: Kolinda, boginjo moja, ti si nešto najdivnije što je Hrvatska mogla dobiti
Vesti online 03.09.2019
Zdravko Mamić, bivši čelnik zagrebačkog Dinama koji je optužen za kriminalne radnje u tom fudbalskom klubu, izjavio je danas da će ponovo glasati za aktuelnu hrvatsku predsednicu Kolindu Grabar Kitarović jer je ona „nešto najdivnije što je… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO „Nije vreme za ravnodušnost“: Studenti na protestu u Šapcu pozvali na sledeći u Lazarevcu
Nova pre 2 satajoš 44 povezane

Rokovi za renoviranje Železničke stanice u Novom Sadu skraćeni po instrukcijama iz Predsedništva
Novi magazin pre 8 satijoš 11 povezanih

Đoković ga "trolovao" kao niko u životu, sada se sa epskim obezbeđenjem pojavio na finalu Lige šampiona
Telegraf pre 2 satajoš 41 povezana

Studenti sutra protestuju u 32 grada, u Beogradu uveče blokiraju mostove na Savi
Beta pre 8 satijoš 6 povezanih

VIDEO Slovak očitao bukvicu naprednjacima: "Hajde, pokupite se"
Radio 021 pre 2 satajoš 16 povezanih