Povezane vesti
Mamić: Klečao sam pred Kolindom, boginjom mojom
RTV 04.09.2019
ZAGREB - Zdravko Mamić, bivši čelnik zagrebačkog Dinama koji je optužen za kriminalne radnje u tom fudbalskom klubu, izjavio je da će ponovo glasati za aktuelnu hrvatsku predsednicu Kolindu Grabar kitarović jer je ona "nešto najdivnije što je Hrvatska… »
Zdravko Mamić o Kolindi: Kleknuo sam pred nju i rekao joj - boginjo moja
Telegraf 04.09.2019
- Šta tu ima loše, to sam ja, to sam ceo život. To samo ''džek'' može, kleknuti pred ženu i reći boginjo moja - rekao je Mamić, prenosi Index.hr. Zdravko Mamić, bivši čelnik zagrebačkog Dinama koji je optužen za kriminalne radnje u tom fudbalskom klubu… »
Mamić otkrio za koga će da glasa: Kleknuo sam pred Kolindu i rekao boginjo moja
Večernje novosti 03.09.2019
Zdravko Mamić, bivši čelnik zagrebačkog Dinama koji je optužen za kriminalne radnje u tom fudbalskom klubu, izjavio je da će ponovo glasati za aktuelnu hrvatsku predsednicu Kolindu Grabar Kitarović. Zdravko Mamić, bivši čelnik zagrebačkog Dinama koji je… »
Vesti dana »
Jokić i prizor koji je zasenio svaku NBA utakmicu! Srbin snimljen prvi put posle teške povrede! Pogledajte kako hoda Nikola
Kurir pre 4 minutajoš 26 povezanih
(VIDEO) Eksplozija na proslavi Nove godine u baru u poznatom švajcarskom skijalištu: Stradalo nekoliko osoba
Danas pre 44 minutajoš 17 povezanih
Dva dečaka i devojčica rođeni u Beogradu u prvom minutu 2026. godine
N1 Info pre 58 minutajoš 17 povezanih
U Srbiji prvog dana Nove godine do 10 stepeni, ponegde oblačno i provejavanje snega
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 12 povezanih
Naftna industija Srbije i JANAF dobili licencu OFAK-a za nastavak rada do 23. januara
Pravda pre 1 satjoš 11 povezanih