Povezane vesti
Mamić: Klečao sam pred Kolindom, boginjom mojom
RTV 04.09.2019
ZAGREB - Zdravko Mamić, bivši čelnik zagrebačkog Dinama koji je optužen za kriminalne radnje u tom fudbalskom klubu, izjavio je da će ponovo glasati za aktuelnu hrvatsku predsednicu Kolindu Grabar kitarović jer je ona "nešto najdivnije što je Hrvatska… »
Zdravko Mamić o Kolindi: Kleknuo sam pred nju i rekao joj - boginjo moja
Telegraf 04.09.2019
- Šta tu ima loše, to sam ja, to sam ceo život. To samo ''džek'' može, kleknuti pred ženu i reći boginjo moja - rekao je Mamić, prenosi Index.hr. Zdravko Mamić, bivši čelnik zagrebačkog Dinama koji je optužen za kriminalne radnje u tom fudbalskom klubu… »
Mamić otkrio za koga će da glasa: Kleknuo sam pred Kolindu i rekao boginjo moja
Večernje novosti 03.09.2019
Zdravko Mamić, bivši čelnik zagrebačkog Dinama koji je optužen za kriminalne radnje u tom fudbalskom klubu, izjavio je da će ponovo glasati za aktuelnu hrvatsku predsednicu Kolindu Grabar Kitarović. Zdravko Mamić, bivši čelnik zagrebačkog Dinama koji je… »
Vesti dana »

Poraz hamasa i oslobađanje svih talaca idu zajedno: Netanjahu: Naložio sam da odmah počnu pregovori o okončanju rata
Blic pre 1 satjoš 3 povezane

Rhmz objavio najnoviju prognozu Evo kakva nas temperatura očekuje do kraja nedelje
Alo pre 3 satajoš 3 povezane

Igor Božić zahvalio građanima na podršci: Novinari N1 nastavljaju da rade profesionalno uprkos pritiscima
Danas pre 8 satijoš 1 povezana

Bacio ručnu bombu na: Stambeno-poslovni kompleks Užas u Kragujevcu: Uhapšen mladić (21)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana