Povezane vesti
Mamić: Klečao sam pred Kolindom, boginjom mojom
RTV 04.09.2019
ZAGREB - Zdravko Mamić, bivši čelnik zagrebačkog Dinama koji je optužen za kriminalne radnje u tom fudbalskom klubu, izjavio je da će ponovo glasati za aktuelnu hrvatsku predsednicu Kolindu Grabar kitarović jer je ona "nešto najdivnije što je Hrvatska… »
Zdravko Mamić o Kolindi: Kleknuo sam pred nju i rekao joj - boginjo moja
Telegraf 04.09.2019
- Šta tu ima loše, to sam ja, to sam ceo život. To samo ''džek'' može, kleknuti pred ženu i reći boginjo moja - rekao je Mamić, prenosi Index.hr. Zdravko Mamić, bivši čelnik zagrebačkog Dinama koji je optužen za kriminalne radnje u tom fudbalskom klubu… »
Mamić otkrio za koga će da glasa: Kleknuo sam pred Kolindu i rekao boginjo moja
Večernje novosti 03.09.2019
Zdravko Mamić, bivši čelnik zagrebačkog Dinama koji je optužen za kriminalne radnje u tom fudbalskom klubu, izjavio je da će ponovo glasati za aktuelnu hrvatsku predsednicu Kolindu Grabar Kitarović. Zdravko Mamić, bivši čelnik zagrebačkog Dinama koji je… »
Vesti dana »
Požari na više lokacija, iznad Ušća gori oko 150 hektara šume – angažovani i helikopteri
Nedeljnik pre 50 minutajoš 34 povezane
Vrhunac toplotnog talasa u Srbiji sa temperaturama do 40 stepeni
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 47 povezanih
Enver Hasani: Posle polaganja zakletve Aljbuljene Hadžiju, Kosovo je ostalo bez predsednika
Serbian News Media pre 15 minutajoš 25 povezanih
UŽIVO Mediji: Iran i Oman postigli dogovor o ponovnom otvaranju Ormuza; Izrael izveo napade na Liban
Sputnik pre 2 satajoš 28 povezanih