Povezane vesti
Mamić: Klečao sam pred Kolindom, boginjom mojom
RTV 04.09.2019
ZAGREB - Zdravko Mamić, bivši čelnik zagrebačkog Dinama koji je optužen za kriminalne radnje u tom fudbalskom klubu, izjavio je da će ponovo glasati za aktuelnu hrvatsku predsednicu Kolindu Grabar kitarović jer je ona "nešto najdivnije što je Hrvatska… »
Zdravko Mamić o Kolindi: Kleknuo sam pred nju i rekao joj - boginjo moja
Telegraf 04.09.2019
- Šta tu ima loše, to sam ja, to sam ceo život. To samo ''džek'' može, kleknuti pred ženu i reći boginjo moja - rekao je Mamić, prenosi Index.hr. Zdravko Mamić, bivši čelnik zagrebačkog Dinama koji je optužen za kriminalne radnje u tom fudbalskom klubu… »
Mamić otkrio za koga će da glasa: Kleknuo sam pred Kolindu i rekao boginjo moja
Večernje novosti 03.09.2019
Zdravko Mamić, bivši čelnik zagrebačkog Dinama koji je optužen za kriminalne radnje u tom fudbalskom klubu, izjavio je da će ponovo glasati za aktuelnu hrvatsku predsednicu Kolindu Grabar Kitarović. Zdravko Mamić, bivši čelnik zagrebačkog Dinama koji je… »
Vesti dana »
Danas sunčan dan, a potom nagla promena vremena: Stižu nam kiše i nagli pad temperature, ovaj deo Srbije prvi na udaru
Dnevnik pre 1 satjoš 11 povezanih
"SI je veoma srećan jer je Ormuz otvoren" Tramp najavio nastavak pregovora! Prvi brodovi prolaze kroz moreuz, SAD dozvolila kupovinu sankcionisane ruske nafte!
Kurir pre 32 minutajoš 15 povezanih
Burna noć u Beogradu Hitna imala pune ruke posla, ova grupa građana najviše tražila pomoć: lekari intervenisali i zbog alkohola
Blic pre 31 minutajoš 9 povezanih
Evropske demokrate o intervenciji policije na Medicinskom fakultetu: Je l’ to tvoj dijalog, Vučiću?
Radio sto plus pre 1 satjoš 10 povezanih
Sumrak "ratnika" u Arizoni, Sansi idu na Oklahomu, siloviti Orlando razbio Šarlot
Sportske.net pre 16 minutajoš 11 povezanih