Povezane vesti

Bez vode zbog havarije ulice Lukijana Mušickog i Veternička

Bez vode zbog havarije ulice Lukijana Mušickog i Veternička

Dnevnik 04.09.2019
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 12 sati biti ulice Lukijana Mušickog i Veternička. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena. Blokada za Ulicu Lukijana… »
Deo grada i Novih Ledinaca u četvrtak bez vode

Deo grada i Novih Ledinaca u četvrtak bez vode

Dnevnik 04.09.2019
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, bez vode u četvrtak će od 8 do 15 časova biti Ulica dr Ilije Đuričića, od Fruškogorske ulice do Ulice dr. Sime Miloševića i Ulica Veljka Petrovića, od Ulice dr Ilije Đuričića do Jiričekove… »
Deo Limana 1 u četvrtak bez vode zbog radova na mreži

Deo Limana 1 u četvrtak bez vode zbog radova na mreži

Moj Novi Sad 04.09.2019
Kako javljaju iz JKP "Vodovod i kanalizacija", zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, u četvrtak, 5. avgusta, bez vode će od 8 do 15 sati biti Ulica dr Ilije Đuričića od Fruškogorske ulice do Ulice dr Sime Miloševića i Ulica Veljka… »
Deo Limana 1 i Novih Ledinaca sutra bez vode

Deo Limana 1 i Novih Ledinaca sutra bez vode

Dnevnik 04.09.2019
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži sutra (5. septembra) bez vode će biti deo Limana 1 i Novih Ledinaca. Deo Limana 1 bez vode će biti od 8 do 15 sati. Cisterna sa pijaćom vodom biće postavljena u Ulici Veljka Petrovića između brojeva 6 i 8… »
Deo Novih Ledinaca u četvrtak šest sati bez vode

Deo Novih Ledinaca u četvrtak šest sati bez vode

Moj Novi Sad 04.09.2019
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, bez vode će sutra, 5. septe,bra, od 8 do 14 sati biti ulice Kozaračka i Miletićeva u Novim Ledincima. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti… »
Delovi Novog Sada bez vode zbog havarije

Delovi Novog Sada bez vode zbog havarije

Moj Novi Sad 04.09.2019
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 12 sati biti ulice Lukijana Mušickog i Veternička. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »

Vesti dana »