Povezane vesti
Američki senatori: Potrebno žrtvovanje da bi dijalog uspeo
Glas Amerike 04.09.2019
PRIŠTINA — Američki senatori Ron Džonson i Kris Marfi poručili su u sredu da će biti potrebno dosta požrtvovanosti i u Beogradu i u Prištini da bi dijalog uspeo, ali da će posledice toga biti pozitivne. Oni su boravili u Prištini, a istu poruku će kako… »
Senatori Johnson i Murphy: Za dogovor Kosova i Srbije potrebni teški izbori
Slobodna Evropa 04.09.2019
Američki senatori, demokrata Ron Johnson kao i njegov republikanski kolega Chris Murphy su poručili da će budući sporazum o normalizaciji odnosa između Kosova i Srbija zahtevati teške izbore i kompromise obeju strana. Ovaj proces, prema njima, mora da… »
Američki senatori: Dijalog ključan za budućnost Zapadnog Balkana
RTS 04.09.2019
Američki senator Ron Džonson i Kris Marfi sastali su se sa svim liderima političkih stranaka i institucija na Kosovu, javlja "Zeri info", a prenosi "Kosovo onlajn". Glavna poruka Rona Džonsona i Kris Marfija bio je zahtev da se odblokira dijalog između… »
Džonson i Marfi: Predstoje teški izbori
Danas 04.09.2019
Američki senatori, demokrata Ron Džonson i republikanac Kris Marfi, saopštili su danas da će budući sporazum o normalizaciji odnosa između Kosova i Srbija zahtevati teške izbore i kompromise obe strane, piše Radio Slobodna Evropa. Džonson i Marfi su u… »
Senatori Džonson i Marfi danas u Prištini
Blic 04.09.2019
Američki senatori republikanac Ron Džonson i demokrata Kris Marfi boraviće danas u Prištini gde će, kako se očekuje, sa političkim liderima razgovarati o pregovaračkom procesu o normalizaciji odnosa sa Beogradom, javio je danas "Klan Kosova". Kako se… »
Vesti dana »

Ministar pravde: Izmene Zakona o izvršenju i obezbeđenju štite građane od beskućništva
Beta pre 1 satjoš 65 povezanih

Dve godine od napada Hamasa, Izrael se suočava sa optužbama za genocid
N1 Info pre 12 minutajoš 40 povezanih

"Doneo sam 100.000 maraka, dali su mi da delim, sve je otišlo za sat vremena" Ovako je Halid Bešlić pričao o ratu u BiH: "Ušao sam 1994. uz pomoć UNPROFOR-a..."
Kurir pre 47 minutajoš 53 povezane

Sve miriše na prodaju: Stručnjaci objašnjavaju koji deo privrede bi bio najteže pogođen američkim sankcijama NIS-u
Danas pre 3 satajoš 26 povezanih