Повезане вести

Ивана завршила сезону после повреде у Берлину: Мислим само на ОИ

Ивана завршила сезону после повреде у Берлину: Мислим само на ОИ

Вечерње новости 04.09.2019
Ово је, дефинитивно, била година изазова за мене, па се окрећем рехабилитацији и одмору. Желим да се потпуно опоравим и фокусирам на оно најважније – каже најбоља српска атлетичарка. ИВАНА Шпановић (29) наша најбоља… »
Ивана Шпановић приземљена, дефинитивно не иде на СП!

Ивана Шпановић приземљена, дефинитивно не иде на СП!

Моззарт спорт 04.09.2019
Због повреде задње ложе наша најбоља атлетичарка завршила сезону. Вест од минулог викенда да је Ивана Шпановић доживела повреду данаса је добила црни закључак. Наиме, наша најбоља атлетичарка и дефинитивно неће моћи да… »
Шпановић дефинитивно пропушта СП због повреде

ИндексОнлине 04.09.2019
БЕОГРАД – Најбоља српска атлетичарка Ивана Шпановић пропустиће Светско првенство у Дохи због повреде на митингу у Берлину. После медицинских прегледа потврђено је да Шпановићева неће учествовати ни у финалу Дијамантске лиге… »

Дневник 04.09.2019
БЕОГРАД: Најбоља српска атлетичарка Ивана Шпановић пропустиће Светско првенство у Дохи због повреде на митингу у Берлину. После медицинских прегледа потврђено је да Шпановићева неће учествовати ни у финалу Дијамантске лиге… »
Потврђено: Без Иване Шпановић на Светском првенству

Потврђено: Без Иване Шпановић на Светском првенству

Спутник 04.09.2019
Најбоља српска атлетичарка Ивана Шпановић пропустиће предстојеће Светско првенство у Дохи због повреде, саопштено је данас. Шпановић се повредила током наступа на митингу у Берлину, а после обављених прегледа потврђено је да… »
Ивана Шпановић због повреде пропушта СП у Дохи

Ивана Шпановић због повреде пропушта СП у Дохи

Данас 04.09.2019
Српска атлетичарка Ивана Шпановић пропустиће предстојеће Светско првенство у Дохи због повреде, саопштено је данас. Шпановић се повредила током наступа на митингу у Берлину, а после обављених прегледа потврђено је да неће… »

Вести дана »