Povezane vesti

Ivana završila sezonu posle povrede u Berlinu: Mislim samo na OI

Ivana završila sezonu posle povrede u Berlinu: Mislim samo na OI

Večernje novosti 04.09.2019
Ovo je, definitivno, bila godina izazova za mene, pa se okrećem rehabilitaciji i odmoru. Želim da se potpuno oporavim i fokusiram na ono najvažnije – kaže najbolja srpska atletičarka. IVANA Španović (29) naša najbolja atletičarka, definitivno… »
Ivana Španović prizemljena, definitivno ne ide na SP!

Ivana Španović prizemljena, definitivno ne ide na SP!

Mozzart sport 04.09.2019
Zbog povrede zadnje lože naša najbolja atletičarka završila sezonu. Vest od minulog vikenda da je Ivana Španović doživela povredu danasa je dobila crni zaključak. Naime, naša najbolja atletičarka i definitivno neće moći da učestvujem na… »
Španović definitivno propušta SP zbog povrede

IndeksOnline 04.09.2019
BEOGRAD – Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović propustiće Svetsko prvenstvo u Dohi zbog povrede na mitingu u Berlinu. Posle medicinskih pregleda potvrđeno je da Španovićeva neće učestvovati ni u finalu Dijamantske lige, takmičenje koje… »

Dnevnik 04.09.2019
BEOGRAD: Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović propustiće Svetsko prvenstvo u Dohi zbog povrede na mitingu u Berlinu. Posle medicinskih pregleda potvrđeno je da Španovićeva neće učestvovati ni u finalu Dijamantske lige, takmičenje koje je… »
Potvrđeno: Bez Ivane Španović na Svetskom prvenstvu

Potvrđeno: Bez Ivane Španović na Svetskom prvenstvu

Sputnik 04.09.2019
Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović propustiće predstojeće Svetsko prvenstvo u Dohi zbog povrede, saopšteno je danas. Španović se povredila tokom nastupa na mitingu u Berlinu, a posle obavljenih pregleda potvrđeno je da neće učestvovati… »
Ivana Španović zbog povrede propušta SP u Dohi

Ivana Španović zbog povrede propušta SP u Dohi

Danas 04.09.2019
Srpska atletičarka Ivana Španović propustiće predstojeće Svetsko prvenstvo u Dohi zbog povrede, saopšteno je danas. Španović se povredila tokom nastupa na mitingu u Berlinu, a posle obavljenih pregleda potvrđeno je da neće učestvovati na finalu… »

Vesti dana »