Povezane vesti
Bivši poslanik i osvajač olimpijske medalje Damir Škaro uhapšen zbog optužbe za silovanje
RTV 04.09.2019
ZAGREB - Bivši saborski poslanik HDZ-a i osvajač olimpijske medalje u boksu Damir Škaro uhapšen je danas zbog prijave za silovanje zaposlene u Autoklubu Siget, gde je on predsednik, rekla je advokat žene koja ga tuži Morana Rabar. Kako je Rabar… »
Prijavila ga doktorka žrtve: Bivši poslanik HDZ i bokserski olimpijac Damir Škaro uhapšen zbog silovanja!
Kurir 04.09.2019
Bivši poslanik HDZ Damir Škaro uhapšen je zbog optužbi za silovanje zaposlene u auto-klubu "Siget", čiji je on predsednik. Advokat Morana Rabar rekla je da je Škara prijavila doktorka kojoj je žrtva ispričala da je bila silovana početkom avgusta… »
Bivši hrvatski poslanik i bokser uhapšen zbog optužbe za silovanje
RTS 04.09.2019
Damir Škaro, Bivši saborski poslanik HDZ-a i osvajač olimpijske medalje u boksu uhapšen je zbog prijave za silovanje zaposlene u Autoklubu Siget, gde je on predsednik, rekla je advokatica žene koja ga tuži Morana Rabar. Škara je prijavila doktorka… »
Kolindin saradnik uhapšen zbog silovanja! Žrtva detaljno opisala torturu kroz koju je prošla! (foto)
Alo 04.09.2019
On je mene doslovno napao s leđa, uhvatio me oko struka, nabio me na sebe i u tom trenutku mi je ruku stavio u grudnjak. Bivši saborski zastupnik HDZ-a i osvajač olimpijske medalje u boksu Damir Škaro uhapšen je u sredu ujutro zbog optužbi za… »
Kolinda mu pisala recenziju knjige, sad uhapšen zbog optužbe za silovanje: Žrtva ispričala sve
Telegraf 04.09.2019
Navodni incident dogodio se početkom avgusta u njegovoj kancelariji. Bivši saborski zastupnik HDZ-a i osvajač olimpijske medalje u boksu Damir Škaro uhapšen je jutros zbog prijave za silovanje radnice u autoklubu Siget, gde je on predsednik, saznaje… »
Vesti dana »
Studenti za Insajder: Dobili smo "ne" za spavanje u Sportskom centru Inđija
Insajder pre 1 satjoš 21 povezana
Čadež: Cilj da razmena sa Italijom bude pet milijardi evra, od njihovih privrednika možemo mnogo da naučimo
RTS pre 1 satjoš 12 povezanih
Studenti u blokadi koji idu peške u Novi Sad nastavili put iz Inđije
Sputnik pre 5 minutajoš 9 povezanih
Sudar aviona i vojnog helikoptera u Vašingtonu: Tramp krivi politiku raznolikosti
BBC News pre 1 satjoš 10 povezanih