Повезане вести

Бивши посланик и освајач олимпијске медаље Дамир Шкаро ухапшен због оптужбе за силовање

Бивши посланик и освајач олимпијске медаље Дамир Шкаро ухапшен због оптужбе за силовање

РТВ 04.09.2019
ЗАГРЕБ - Бивши саборски посланик ХДЗ-а и освајач олимпијске медаље у боксу Дамир Шкаро ухапшен је данас због пријаве за силовање запослене у Аутоклубу Сигет, где је он председник, рекла је адвокат жене која га тужи Морана… »
Бивши хрватски посланик и боксер ухапшен због оптужбе за силовање

Бивши хрватски посланик и боксер ухапшен због оптужбе за силовање

РТС 04.09.2019
Дамир Шкаро, Бивши саборски посланик ХДЗ-а и освајач олимпијске медаље у боксу ухапшен је због пријаве за силовање запослене у Аутоклубу Сигет, где је он председник, рекла је адвокатица жене која га тужи Морана Рабар. Шкара је… »
Пријавила га докторка жртве: Бивши посланик ХДЗ и боксерски олимпијац Дамир Шкаро ухапшен због силовања!

Пријавила га докторка жртве: Бивши посланик ХДЗ и боксерски олимпијац Дамир Шкаро ухапшен због силовања!

Курир 04.09.2019
Бивши посланик ХДЗ Дамир Шкаро ухапшен је због оптужби за силовање запослене у ауто-клубу "Сигет", чији је он председник. Адвокат Морана Рабар рекла је да је Шкара пријавила докторка којој је жртва испричала да је била силована… »
Колиндин сарадник ухапшен због силовања! Жртва детаљно описала тортуру кроз коју је прошла! (фото)

Колиндин сарадник ухапшен због силовања! Жртва детаљно описала тортуру кроз коју је прошла! (фото)

Ало 04.09.2019
Он је мене дословно напао с леђа, ухватио ме око струка, набио ме на себе и у том тренутку ми је руку ставио у грудњак. Бивши саборски заступник ХДЗ-а и освајач олимпијске медаље у боксу Дамир Шкаро ухапшен је у среду ујутро… »
Колинда му писала рецензију књиге, сад ухапшен због оптужбе за силовање: Жртва испричала све

Колинда му писала рецензију књиге, сад ухапшен због оптужбе за силовање: Жртва испричала све

Телеграф 04.09.2019
Наводни инцидент догодио се почетком августа у његовој канцеларији. Бивши саборски заступник ХДЗ-а и освајач олимпијске медаље у боксу Дамир Шкаро ухапшен је јутрос због пријаве за силовање раднице у аутоклубу Сигет, где је он… »

Вести дана »