Повезане вести
Бивши посланик и освајач олимпијске медаље Дамир Шкаро ухапшен због оптужбе за силовање
РТВ 04.09.2019
ЗАГРЕБ - Бивши саборски посланик ХДЗ-а и освајач олимпијске медаље у боксу Дамир Шкаро ухапшен је данас због пријаве за силовање запослене у Аутоклубу Сигет, где је он председник, рекла је адвокат жене која га тужи Морана… »
Бивши хрватски посланик и боксер ухапшен због оптужбе за силовање
РТС 04.09.2019
Дамир Шкаро, Бивши саборски посланик ХДЗ-а и освајач олимпијске медаље у боксу ухапшен је због пријаве за силовање запослене у Аутоклубу Сигет, где је он председник, рекла је адвокатица жене која га тужи Морана Рабар. Шкара је… »
Пријавила га докторка жртве: Бивши посланик ХДЗ и боксерски олимпијац Дамир Шкаро ухапшен због силовања!
Курир 04.09.2019
Бивши посланик ХДЗ Дамир Шкаро ухапшен је због оптужби за силовање запослене у ауто-клубу "Сигет", чији је он председник. Адвокат Морана Рабар рекла је да је Шкара пријавила докторка којој је жртва испричала да је била силована… »
Колиндин сарадник ухапшен због силовања! Жртва детаљно описала тортуру кроз коју је прошла! (фото)
Ало 04.09.2019
Он је мене дословно напао с леђа, ухватио ме око струка, набио ме на себе и у том тренутку ми је руку ставио у грудњак. Бивши саборски заступник ХДЗ-а и освајач олимпијске медаље у боксу Дамир Шкаро ухапшен је у среду ујутро… »
Колинда му писала рецензију књиге, сад ухапшен због оптужбе за силовање: Жртва испричала све
Телеграф 04.09.2019
Наводни инцидент догодио се почетком августа у његовој канцеларији. Бивши саборски заступник ХДЗ-а и освајач олимпијске медаље у боксу Дамир Шкаро ухапшен је јутрос због пријаве за силовање раднице у аутоклубу Сигет, где је он… »
Вести дана »
Временска прогноза за 8. децембар: Ујутру магла, понегде киша росуља, поподне сунчани интервали
Бета пре 5 сатијош 3 повезане
Данас без струје у Београду делови ових 6 општина: Искључења крећу већ од 8, а негде је неће бити све до 18 сати
Курир пре 3 минутајош 4 повезане
Годишњица бруталне ликвидације породице Зец: Одржана комеморација за Михајла, Марију и ћерку Александру
Блиц пре 9 сатијош 1 повезана