Povezane vesti

Bivši poslanik i osvajač olimpijske medalje Damir Škaro uhapšen zbog optužbe za silovanje

Bivši poslanik i osvajač olimpijske medalje Damir Škaro uhapšen zbog optužbe za silovanje

RTV 04.09.2019
ZAGREB - Bivši saborski poslanik HDZ-a i osvajač olimpijske medalje u boksu Damir Škaro uhapšen je danas zbog prijave za silovanje zaposlene u Autoklubu Siget, gde je on predsednik, rekla je advokat žene koja ga tuži Morana Rabar. Kako je Rabar… »
Prijavila ga doktorka žrtve: Bivši poslanik HDZ i bokserski olimpijac Damir Škaro uhapšen zbog silovanja!

Prijavila ga doktorka žrtve: Bivši poslanik HDZ i bokserski olimpijac Damir Škaro uhapšen zbog silovanja!

Kurir 04.09.2019
Bivši poslanik HDZ Damir Škaro uhapšen je zbog optužbi za silovanje zaposlene u auto-klubu "Siget", čiji je on predsednik. Advokat Morana Rabar rekla je da je Škara prijavila doktorka kojoj je žrtva ispričala da je bila silovana početkom avgusta… »
Bivši hrvatski poslanik i bokser uhapšen zbog optužbe za silovanje

Bivši hrvatski poslanik i bokser uhapšen zbog optužbe za silovanje

RTS 04.09.2019
Damir Škaro, Bivši saborski poslanik HDZ-a i osvajač olimpijske medalje u boksu uhapšen je zbog prijave za silovanje zaposlene u Autoklubu Siget, gde je on predsednik, rekla je advokatica žene koja ga tuži Morana Rabar. Škara je prijavila doktorka… »
Kolindin saradnik uhapšen zbog silovanja! Žrtva detaljno opisala torturu kroz koju je prošla! (foto)

Kolindin saradnik uhapšen zbog silovanja! Žrtva detaljno opisala torturu kroz koju je prošla! (foto)

Alo 04.09.2019
On je mene doslovno napao s leđa, uhvatio me oko struka, nabio me na sebe i u tom trenutku mi je ruku stavio u grudnjak. Bivši saborski zastupnik HDZ-a i osvajač olimpijske medalje u boksu Damir Škaro uhapšen je u sredu ujutro zbog optužbi za… »
Kolinda mu pisala recenziju knjige, sad uhapšen zbog optužbe za silovanje: Žrtva ispričala sve

Kolinda mu pisala recenziju knjige, sad uhapšen zbog optužbe za silovanje: Žrtva ispričala sve

Telegraf 04.09.2019
Navodni incident dogodio se početkom avgusta u njegovoj kancelariji. Bivši saborski zastupnik HDZ-a i osvajač olimpijske medalje u boksu Damir Škaro uhapšen je jutros zbog prijave za silovanje radnice u autoklubu Siget, gde je on predsednik, saznaje… »

Vesti dana »