Povezane vesti
"Nisam se rodio bogat, a ženama nudim muškost": Najveći zavodnik ulazi u Zadrugu 3
Blic 04.09.2019
Maneken i bivši učesnik rijaliti programa "Farma" Rade Lazić, oprobaće se u novoj sezoni "Zadruge". Rade je otkrio da je skroman, da potiče iz normalne porodice, te da je spreman da zagrize i upusti se u pravu rijaliti igru. - Lako ću bez materijalnih… »
Šok! Najveći srpski zavodnik navukao bes zadrugarki! Nije još ni počelo, a Rade provocira i šokira! Evo šta je rekao o…
Kurir 04.09.2019
Rade Lazić, jedan od najvećih zavodnika na srpskoj estradi, došao je zapet kao puška na sistematski pregled za Zadrugu. "Došao sam da pobedim. Ne odričem se svega. Nisam rođen bogat, iz radničke sam klase i spreman sam 100 odsto", rekao je Rade… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 60 povezanih

(Uznemirujuće): Ovo je trenutak kada je Trampov saradnik upucan u vrat: Krv šiklja na sve strane, ljudi beže u panici (video)
Blic pre 3 minutajoš 134 povezane

Saslušan zaposleni iz ministarstva za rad Sumnja se da je proneverio milione
Alo pre 33 minutajoš 24 povezane

(VIDEO) Oštećenja od tenkova na ulicama, radnici čiste prašinu: Kako teku pripreme za vojnu paradu
N1 Info pre 3 minutajoš 22 povezane