Повезане вести

Мигрант описао како су их малтретирали хрватски полицајци: Викао сам то ме боли! Ноћу нас снимају дронови, а ако вас ухвате…

Мигрант описао како су их малтретирали хрватски полицајци: Викао сам то ме боли! Ноћу нас снимају дронови, а ако вас ухвате…

Курир 04.09.2019
Један мигрант описао је одлазак с групом од шест Алжираца из Велике Кладуше преко Штурлића до Хрватске. Враћени су након што су доживели бруталан третман. "Ухапсили су нас, ја сам викао "полако, то ме боли". Онда сам отишао у… »
Исповест мигранта о бруталности хрватске полиције

Исповест мигранта о бруталности хрватске полиције

Политика 04.09.2019
„Кад вас полиција ухвати ноћу, јако вас туку. Они вас разбијају”, пожалио се мигрант описивајући одлазак с групом од шест Алжираца из Велике Кладуше преко Штурлића у БиХ до Хрватске. САРАЈЕВО - Један мигрант описао је одлазак с… »
Језива сведочења миграната: "Кад вас хрватски полицајци ухвате ноћу разбијају вас"

Језива сведочења миграната: "Кад вас хрватски полицајци ухвате ноћу разбијају вас"

Блиц 04.09.2019
Један мигрант описао је одлазак с групом од шест Алжираца из Велике Кладуше преко Штурлића до Хрватске. Враћени су након што су доживели бруталан третман. – Отишао сам у Штурлић, пешачио 23 километра у једном дану. Остали смо… »

Вести дана »