Povezane vesti

Brat Borisa Džonsona podneo ostavku na mesto ministra

Brat Borisa Džonsona podneo ostavku na mesto ministra

RTS 05.09.2019
Mlađi brat britanskog premijera Borisa Džonsona, Džo Džonson, podneo je ostavku na mesto ministra obrazovanja. Najavio je da će napustiti i mesto poslanika, navodeći kao razlog sukob između porodične odanosti i nacionalnog interesa. Džo Džonson… »
Jo Johnson podnio ostavku na mjesto ministra i zastupnika

Jo Johnson podnio ostavku na mjesto ministra i zastupnika

Al Jazeera 05.09.2019
Njegova ostavka uslijedila je samo dan nakon što je Boris Johnson izbacio 21 člana iz svoje Konzervativne stranke. Mlađi brat britanskog premijera Borisa Johnsona, Jo Johnson, podnio je danas ostavku na mjesto ministra u britanskoj vladi i najavio da… »
Brat britanskog premijera napustio vladu

Brat britanskog premijera napustio vladu

N1 Info 05.09.2019
Brat britanskog premijera Borisa Džonsona, Džo Džonson, objavio je da napušta konzervativnu vladu gde je bio ministar obrazovanja, navodeći da stavlja nacionalni interes ispred veronosti porodici. "Poslednjih nedeljla bio sam razapet između vernosti… »
Brat Borisa Džonsona napustio britansku vladu

Brat Borisa Džonsona napustio britansku vladu

Danas 05.09.2019
Brat britanskog premijera Borisa Džonsona, Džo Džonson objavio je danas da napušta konzervativnu vladu gde je bio ministar obrazovanja, navodeći da stavlja nacionalni interes ispred vernosti porodici. „Poslednjih nedelja bio sam razapet između… »
I on mu okrenuo leđa? Brat Borisa Džonsona podneo ostavku kao poslanik i ministar: Rastrzan sam između porodice i…

I on mu okrenuo leđa? Brat Borisa Džonsona podneo ostavku kao poslanik i ministar: Rastrzan sam između porodice i…

Blic 05.09.2019
Džo Džonson, brat britanskog premijera Borisa Džonsona, podneo je danas ostavku na mesto poslanika u britanskom parlamentu i mesto ministra za univerzitet, nauku, istraživanja i inovacije zbog "nepremostivih tenzija". - Bila mi je čast da devet… »
Brat britanskog premijera Jo Johnson podnio ostavku

Brat britanskog premijera Jo Johnson podnio ostavku

Slobodna Evropa 05.09.2019
Brat britanskog premijera Borisa Johnsona, Jo, podnio je ostavku na funkciju ministra i rekao da će odstupiti kao zakonodavac, navodeći sukob između lojalnosti porodice i nacionalnog interesa, prenosi Reuters. "Bila je čast predstavljati (grad)… »

Vesti dana »