Повезане вести
Брат Бориса Џонсона поднео оставку на место министра
РТС 05.09.2019
Млађи брат британског премијера Бориса Џонсона, Џо Џонсон, поднео је оставку на место министра образовања. Најавио је да ће напустити и место посланика, наводећи као разлог сукоб између породичне оданости и националног… »
Јо Јохнсон поднио оставку на мјесто министра и заступника
Ал Јазеера 05.09.2019
Његова оставка услиједила је само дан након што је Борис Јохнсон избацио 21 члана из своје Конзервативне странке. Млађи брат британског премијера Бориса Јохнсона, Јо Јохнсон, поднио је данас оставку на мјесто министра у… »
Брат Бориса Џонсона напустио британску владу
Данас 05.09.2019
Брат британског премијера Бориса Џонсона, Џо Џонсон објавио је данас да напушта конзервативну владу где је био министар образовања, наводећи да ставља национални интерес испред верности породици. „Последњих недеља био сам… »
Брат британског премијера напустио владу
Н1 Инфо 05.09.2019
Брат британског премијера Бориса Џонсона, Џо Џонсон, објавио је да напушта конзервативну владу где је био министар образовања, наводећи да ставља национални интерес испред вероности породици. "Последњих недељла био сам… »
И он му окренуо леђа? Брат Бориса Џонсона поднео оставку као посланик и министар: Растрзан сам између породице и националних…
Блиц 05.09.2019
Џо Џонсон, брат британског премијера Бориса Џонсона, поднео је данас оставку на место посланика у британском парламенту и место министра за универзитет, науку, истраживања и иновације због "непремостивих тензија". - Била ми… »
Брат британског премијера Јо Јохнсон поднио оставку
Слободна Европа 05.09.2019
Брат британског премијера Бориса Јохнсона, Јо, поднио је оставку на функцију министра и рекао да ће одступити као законодавац, наводећи сукоб између лојалности породице и националног интереса, преноси Реутерс. "Била је част… »
Вести дана »
Прелазак Србије на зимско рачунање времена 26. октобра 2025. године
Наслови.аи пре 21 минутајош 31 повезана
Трампова азијска турнеја: односи са Кином, Русијом и Северном Корејом у фокусу
Наслови.аи пре 21 минутајош 22 повезане
Временска прогноза за Србију 25. октобра 2025: претежно сунчано на северу, киша и наоблачење у осталим крајевима
Наслови.аи пре 21 минутајош 19 повезаних
„Због незапамћеног броја пријављених…“: Студенти који пешаче од Београда до Новог Сада имају молбу за грађане
Недељник пре 2 сатајош 9 повезаних
Русија, САД и Украјина су на корак до мировног споразума: Огласио се Путинов човек у Америци
Телеграф пре 22 минутајош 15 повезаних