Povezane vesti
Mama joj je pevačica, a tata fudbaler: Buduća zadrugarka ima tešku životnu priču, a govorilo se i o njenom odnosu sa Anom i…
Press 05.09.2019
Tara Simov je jedna od devojka koje ulaze u treću sezonu rijaliti programa "Zadruga". Za nju je javnost čula kada je govorila o Mini Vrbaški i Ani Korać. Ona ima 19 godina, a njen otac je bivši golman i reprezentativac Goran Simov. Foto:Puls - Majka mi… »
"Zvali su me dambo i anoreksična": Ćerka našeg fudbalera ulazi u "Zadrugu 3", ima burnu prošlost i raskinula je veridbu
Blic 05.09.2019
Model Tara Simov u petak uveče useliće se u "Zadrugu 3", a ova devetanestogodišnjakinja iza sebe ima burnu prošlost. Iako "Zadruga 3" još nije zvanično počela, Tara je već podigla prašinu u javnosti. Njen otac je bivši fudbaler - golman i reprezentativac… »
Vesti dana »

Beograd sprema dva skupa za 28. jun: Vučićev pokret i protest studenata na isti dan
Serbian News Media pre 1 satjoš 23 povezane

BLOG UŽIVO Ja sam Ana Brnabić, zar me ne prepoznajete: Predsednica Skupštine polemiše o inteligenciji poslanika
Nova pre 42 minutajoš 34 povezane

Profesori i studenti ne odustaju: Blokada ispred Vlade ulazi u drugu nedelju
Novi magazin pre 7 minutajoš 15 povezanih

Srpska IT asocijacija: Ukidanje podsticaja bez najave ugrožava poslovanje i poverenje investitora
Radio 021 pre 3 satajoš 15 povezanih