Povezane vesti
Hahn: Formirati vlast u BiH bez odlaganja
Slobodna Evropa 05.09.2019
"Formiranje vlasti u Bosni i Hercegovini od suštinske je važnosti za proces evropskih integracija. U tom kontekstu, angažovao sam se sa Predsjedništvom Bosne i Hercegovine da ohrabrim političko vođstvo da provedu sporazum od 5. augusta", navodi se u… »
Džaferović i Komšić odbili sastanak sa Hanom
Večernje novosti 05.09.2019
Predsedavajući Predsedništva BiH Željko Komšić i član Predsjedništva Šefik Džaferović odbili su da se sastanu s komesarom za proširenje EU Johanesom Hanom. Predsedavajući Predsedništva BiH Željko Komšić i član Predsjedništva Šefik Džaferović odbili su da… »
Han liderima BiH: Nastavite dijalog, nemate alternativu
Sputnik 05.09.2019
Komesar Evropske unije za proširenje Johanes Han poručio je političkim liderima u BiH da nastave sa dijalogom bez daljeg odlaganja. „Formiranje vlasti u Bosni i Hercegovini od suštinske je važnosti za proces evropskih integracija. U tom kontekstu… »
Formiranje vlasti: U BiH Han: Angažovao sam se sa Predsedništvom BiH da ohrabrim političko vođstvo da sprovedu sporazum
Blic 05.09.2019
Komesar EU za evropsku politiku susedstva i pregovore o proširenju Johanes Han izjavio je da je formiranje vlasti u BiH od suštinske važnosti za proces evropskih integracija. - U tom kontekstu, angažovao sam se sa Predsedništvom BiH da ohrabrim političko… »
Han: Hitno formirati vladu BiH, nephodno za proces evropskih integracija
Novi magazin 05.09.2019
Odlazeći evropski komesar za proširenje Johanes Han ukazao je u danas objavljenom saopštenju da je formiranje vlada BiH neohnodno za proces evropske integracije te zemlje i pozvao predsedništvo BiH da ohrabri političko vodjstvo zemlje da sprovede dogovor… »
Vesti dana »
Usvojena rezolucija UN o Černobilju, Amerika glasala protiv! Menja se ime nuklearke i uvode nove mere, Vašington stao uz Rusiju!
Kurir pre 1 minutjoš 20 povezanih
Prevrnuo se čamac sa migrantima kod Slavonskog Broda, troje se utopilo
Radio 021 pre 57 minutajoš 18 povezanih
„Ne smeš ni da šetaš jer ćemo da te ubijemo“: Vučić čuo nepostojeće pretnje opozicije pred dolazak u Niš, koji uglavnom zaobilazi
Danas pre 57 minutajoš 15 povezanih