Повезане вести
Хахн: Формирати власт у БиХ без одлагања
Слободна Европа 05.09.2019
"Формирање власти у Босни и Херцеговини од суштинске је важности за процес европских интеграција. У том контексту, ангажовао сам се са Предсједништвом Босне и Херцеговине да охрабрим политичко вођство да проведу споразум од 5… »
Џаферовић и Комшић одбили састанак са Ханом
Вечерње новости 05.09.2019
Председавајући Председништва БиХ Жељко Комшић и члан Предсједништва Шефик Џаферовић одбили су да се састану с комесаром за проширење ЕУ Јоханесом Ханом. Председавајући Председништва БиХ Жељко Комшић и члан Предсједништва… »
Хан лидерима БиХ: Наставите дијалог, немате алтернативу
Спутник 05.09.2019
Комесар Европске уније за проширење Јоханес Хан поручио је политичким лидерима у БиХ да наставе са дијалогом без даљег одлагања. „Формирање власти у Босни и Херцеговини од суштинске је важности за процес европских… »
Формирање власти: У БиХ Хан: Ангажовао сам се са Председништвом БиХ да охрабрим политичко вођство да спроведу споразум
Блиц 05.09.2019
Комесар ЕУ за европску политику суседства и преговоре о проширењу Јоханес Хан изјавио је да је формирање власти у БиХ од суштинске важности за процес европских интеграција. - У том контексту, ангажовао сам се са Председништвом… »
Хан: Хитно формирати владу БиХ, непходно за процес европских интеграција
Нови магазин 05.09.2019
Одлазећи европски комесар за проширење Јоханес Хан указао је у данас објављеном саопштењу да је формирање влада БиХ неохнодно за процес европске интеграције те земље и позвао председништво БиХ да охрабри политичко водјство… »
Вести дана »
Однели сва три бода са фриулија: Фудбалери Ђенове победили Удинезе
Курир пре 25 минутајош 29 повезаних
Уживо: Ове локације немају другу пумпу осим НИС-ове, министарка најавила план
Блиц пре 29 минутајош 47 повезаних
Авокатица Боровић: Тужилаштво нема ниједан валидан доказ, поступак покушај застрашивања студентског покрета
Н1 Инфо пре 6 сатијош 29 повезаних
Важно! Огласио се Партизан пред евролигашки вечити дерби - Црвену звезда чека пакао!
Курир пре 40 минутајош 67 повезаних
Снажан земљотрес код обале Јапана, издато упозорење на цунами
Вести онлине пре 3 сатајош 25 повезаних