Povezane vesti

Hahn: Formirati vlast u BiH bez odlaganja

Hahn: Formirati vlast u BiH bez odlaganja

Slobodna Evropa 05.09.2019
"Formiranje vlasti u Bosni i Hercegovini od suštinske je važnosti za proces evropskih integracija. U tom kontekstu, angažovao sam se sa Predsjedništvom Bosne i Hercegovine da ohrabrim političko vođstvo da provedu sporazum od 5. augusta", navodi se u… »
Džaferović i Komšić odbili sastanak sa Hanom

Džaferović i Komšić odbili sastanak sa Hanom

Večernje novosti 05.09.2019
Predsedavajući Predsedništva BiH Željko Komšić i član Predsjedništva Šefik Džaferović odbili su da se sastanu s komesarom za proširenje EU Johanesom Hanom. Predsedavajući Predsedništva BiH Željko Komšić i član Predsjedništva Šefik… »
Han liderima BiH: Nastavite dijalog, nemate alternativu

Han liderima BiH: Nastavite dijalog, nemate alternativu

Sputnik 05.09.2019
Komesar Evropske unije za proširenje Johanes Han poručio je političkim liderima u BiH da nastave sa dijalogom bez daljeg odlaganja. „Formiranje vlasti u Bosni i Hercegovini od suštinske je važnosti za proces evropskih integracija. U tom kontekstu… »
Formiranje vlasti: U BiH Han: Angažovao sam se sa Predsedništvom BiH da ohrabrim političko vođstvo da sprovedu sporazum

Formiranje vlasti: U BiH Han: Angažovao sam se sa Predsedništvom BiH da ohrabrim političko vođstvo da sprovedu sporazum

Blic 05.09.2019
Komesar EU za evropsku politiku susedstva i pregovore o proširenju Johanes Han izjavio je da je formiranje vlasti u BiH od suštinske važnosti za proces evropskih integracija. - U tom kontekstu, angažovao sam se sa Predsedništvom BiH da ohrabrim… »
Han: Hitno formirati vladu BiH, nephodno za proces evropskih integracija

Han: Hitno formirati vladu BiH, nephodno za proces evropskih integracija

Novi magazin 05.09.2019
Odlazeći evropski komesar za proširenje Johanes Han ukazao je u danas objavljenom saopštenju da je formiranje vlada BiH neohnodno za proces evropske integracije te zemlje i pozvao predsedništvo BiH da ohrabri političko vodjstvo zemlje da sprovede… »

Vesti dana »