Повезане вести

Хахн: Формирати власт у БиХ без одлагања

Хахн: Формирати власт у БиХ без одлагања

Слободна Европа 05.09.2019
"Формирање власти у Босни и Херцеговини од суштинске је важности за процес европских интеграција. У том контексту, ангажовао сам се са Предсједништвом Босне и Херцеговине да охрабрим политичко вођство да проведу споразум од 5… »
Џаферовић и Комшић одбили састанак са Ханом

Џаферовић и Комшић одбили састанак са Ханом

Вечерње новости 05.09.2019
Председавајући Председништва БиХ Жељко Комшић и члан Предсједништва Шефик Џаферовић одбили су да се састану с комесаром за проширење ЕУ Јоханесом Ханом. Председавајући Председништва БиХ Жељко Комшић и члан Предсједништва… »
Хан лидерима БиХ: Наставите дијалог, немате алтернативу

Хан лидерима БиХ: Наставите дијалог, немате алтернативу

Спутник 05.09.2019
Комесар Европске уније за проширење Јоханес Хан поручио је политичким лидерима у БиХ да наставе са дијалогом без даљег одлагања. „Формирање власти у Босни и Херцеговини од суштинске је важности за процес европских… »
Формирање власти: У БиХ Хан: Ангажовао сам се са Председништвом БиХ да охрабрим политичко вођство да спроведу споразум

Формирање власти: У БиХ Хан: Ангажовао сам се са Председништвом БиХ да охрабрим политичко вођство да спроведу споразум

Блиц 05.09.2019
Комесар ЕУ за европску политику суседства и преговоре о проширењу Јоханес Хан изјавио је да је формирање власти у БиХ од суштинске важности за процес европских интеграција. - У том контексту, ангажовао сам се са Председништвом… »
Хан: Хитно формирати владу БиХ, непходно за процес европских интеграција

Хан: Хитно формирати владу БиХ, непходно за процес европских интеграција

Нови магазин 05.09.2019
Одлазећи европски комесар за проширење Јоханес Хан указао је у данас објављеном саопштењу да је формирање влада БиХ неохнодно за процес европске интеграције те земље и позвао председништво БиХ да охрабри политичко водјство… »

Вести дана »