Povezane vesti
Vučić sa Dodikom o poseti Budimpešti: Analizirali smo situaciju u regionu i poziciju srpskog naroda
Telegraf 05.09.2019
Upoznao sam člana Predsedništva BiH Milorada Dodika s rezultatima sastanaka u Budimpešti - navedeno je na Instagram nalogu "Budućnost Srbije" Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je večeras u Beogradu sa srpskim članom Predsedništva BiH… »
Vučić s Dodikom razgovarao o situaciji u regionu, poziciji srpskog naroda...
N1 Info 05.09.2019
Član Predsedništva BiH Milorad Dodik i predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarali su u Beogradu o situaciji u regionu, poziciji srpskog naroda i o Vučićevim razgovorima u Budimpešti prethodna dva dana. "Upoznao sam člana Predsedništva BiH Milorada… »
Sastanak Vučića i Dodika: Zajednička posjeta Drvaru
Slobodna Evropa 05.09.2019
Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik sastao se sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u Beogradu. „Upoznao sam člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika sa rezultatima sastanaka u Budimpešti, analizirali smo situaciju u regionu i poziciju srpskog… »
Vesti dana »

Stiže "monstrum" iz Hrvatske: Rhmz upozorava na grad i olujni vetar, evo ko je prvi na udaru (Mape)
Mondo pre 46 minutajoš 21 povezana

'Predloženi teritorijalni ustupci Ukrajine su Putinova zamka', kaže visoka zvaničnica EU
Radio 021 pre 46 minutajoš 18 povezanih

Međedović eliminisan u četvrtfinalu turnira u Vinston-Sejlemu
Sportski žurnal pre 11 minutajoš 12 povezanih

Amerikanci udelili veliku čast Novaku - Poklonio mu se "Jenki stadion"!
Sportske.net pre 31 minutajoš 12 povezanih