Повезане вести
Ђорђевић: Пауза за Богдана? Па он хоће 42 минута! Јовића сам видео крајичком ока... Јужњачка крв (видео)
Спутник 05.09.2019
Кошаркаши Србије оставили су изванредан утисак на почетне три утакмице Мундобаскета и у центру пажње су у Кини. Следе веома битне утакмице које су препреке до борбе за медаљу, а селектор Србије Александар Ђорђевић је… »
Орлови без тренинга нападају Порторико: Телеграф у хотелу српских кошаркаша у Вухану (видео)
Телеграф 05.09.2019
Кошаркаши Србије у петак играју са Порториком (10.30) важан меч за четврфинале Мундобаскета. Кошаркаши Србије допутовали су у Вухан рано ујутру одмах после меча са Италијом који су добили 92:77, чиме су оверили прво место у групи… »
Изнео све о отказивању тренинга, а осврнуо се и на Порторико! Јаки патриотски осећаји (видео)
Ало 05.09.2019
Меч се игра у петак. Селектор репрезентације Србије, Александар Ђорђевић разговарао је са новинарима у хотелу у Вухану, новој бази наших "орлова." "Пробудили смо се у пола 7, дошли смо авионом од Гвангџоа до Вухана и смештени… »
Вести дана »

Чајна Истерн покреће најдужи лет на свету – 29 сати између Буенос Ајреса и Шангаја
Аеро.рс пре 11 минутајош 1 повезана

Без промене: Званични средњи курс данас је 117,1788 динара за евро
Курир пре 26 минутајош 1 повезана

Улаз слободан: Грађани ће моћи да присуствују војној паради у суботу: Почетак у 11.00 сати
Блиц пре 52 минутајош 3 повезане

Растужила све у студију: Габријела се присетила смрти оца: "Месец дана пред мој одлазак у Београд, он ме је напустио"
Блиц пре 42 минутајош 1 повезана

"Мислим да се ми не слажемо око две ствари": Трамп у авиону открио детаље разговора са Стармером
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана