Повезане вести
Владе Дивац четврти Србин у Кући славних: Нећу поклоне, само злато са Мундобаскета (ВИДЕО)
Вести онлине 06.09.2019
Легендарни кошаркаш Владе Дивац постао је члан Куће славних у Спрингфилду, укупно четврти из Србије. Владе Дивац ушао је међу бесмртне. Легендарни српски кошаркаш, некада успешни репрезентативац, сада генерални менаџер… »
Дивац: Богдану и Бјелици сам рекао да примам само злато
Глас Америке 06.09.2019
СПРИНГФИЛД — Један од најбољих српских кошаркаша свих времена Владе Дивац од вечерас ће и званично постати члан Куће славних, у америчкој савезној држави Масачусетс, . Дивац је трећи представник српске кошаркашке школе у овом… »
Дивац у кући славних: Момци, донесите ми златну медаљу!
Вечерње новости 06.09.2019
Малопре сам се чуо са Богданом и Бјелицом. Честитали су ми улазак у Кућу славних. Рекао сам им поклоне не примам. Само злато - рекао је легендарни кошаркаш. ВЛАДЕ Дивац је накратко скинуо одело генералног менаџера Сакарменто… »
‘Мало нам је притиска…’: Богдановић на шаљив начин одговорио Дивцу на поруку
Хот спорт 06.09.2019
Богдан Богдановић се после меча против Порторика осврнуо на речи новог члана Куће славних у Спрингфилду. Владе Дивац је ноћас постао члан Куће славних и том приликом послао поруку српским кошаркашима да ће ‘поклон примити у виду… »
"Мало нам је притиска, па мора и: Он..." Почео је Богдановић за Блиц, па сјајно одговорио Дивцу на "златну наруџбину"! /видео/…
Спортал блиц 06.09.2019
Кошаркаши Србије су са лако завршили посао против Порторика у првом мечу новоформиране групе Ј. Богдан Богдановић је након меча посветио пажњу и изјави Влада Дивца који је "наручио" златну медаљу у јутрошњем разговору… »
"Е, малопре сам се чуо са бјелицом и: Богданом..." Дивац постао четврти Србин у Кући славних, а онда открио шта је "наредио"…
Спортал блиц 06.09.2019
Нови члан Куће славних у Спрингфилду постао је прослављени српски кошаркаш и генерални менаџер Сакраменто Кингса Владе Дивац који је тако постао четврти представник наше земље после Боре Станковића, Александра Николића и… »
Владе Дивац ушао у Кућу славних: Хоћу злато из Кине на поклон
Моззарт спорт 06.09.2019
Чак 16 сезона играо у НБА лиги. Добила је Србија још једног, четвртог представника у кошаркашкој Кући славних у Спрингфилду. После Боре Станковића, Дражена Далипагића и професора Аце Николића, примљен је и легендарни ас Владе… »
Дивац званично у Кући славних: Наранџасти сако, историја, па фантастична порука за српске кошаркаше у Кини! (фото)
Хот спорт 06.09.2019
Легендарни југословенски кошаркашки ас Владе Дивац ноћас је у Спрингфилду уврштен у Кућу славних спортиста. Огромно достигнуће Дивац је постигао захваљујући наступима у дресу Лос Анђелес Лејкерса и Сакраменто Кингса, али и… »
Дивац: Хоћу злато! Посебни Атина 1995. и титула са Партизаном
Н1 Инфо 06.09.2019
Легендарни Владе Дивац је после Дражена Далипагића, професора Александра Николића и Боре Станковића постао четврти представник Србије у Кући славних у Спрингфилду. Генерални менаџер Сакраменто Кингса се дан пре церемоније у… »
Вести дана »

Нагли пад температуре! Хладније за скоро 10 степени, спремите се за рану јесен!
Ало пре 1 сатјош 22 повезане

Руска служба: 'Европска унија спрема 'Мајдан' у Србији'; Брисел: 'То је лаж'
BBC News пре 1 сатјош 17 повезаних

ФОТО: Новосадски студент са ланцима на ногама одведен на очеву сахрану
Радио 021 пре 54 минутајош 4 повезане