Povezane vesti
NFL: Na otvaranju stote sezone 199. večiti derbi
Vesti online 06.09.2019
Na „Soldžer“ fildu u Čikagu je zvanično otvorena nova NFL sezona. Grin Bej Pekersi su bili bolji od domaćih Čikago Bersa 10:3 u 199. derbiju američkog fudbala. Divizijska utakmica nije obilovala poenima, postignut je tek jedan tač-daun, delo tajt-enda… »
NFL: Jubilarna 100. sezona počela je žestokim okršajem Čikaga i Grin Beja (video)
Hot sport 06.09.2019
Divizijskim duelom između Čikago Bersa i Grin Bej Pekersa počela je 100. sezona NFL šampionata. Običaj je da svaku sezonu otvaraju aktuelni osvajači Superboula, ali su jubilarnu 100. NFL sezonu otvorili timovi sa najdužim rivalstvom u istoriji američkog… »
Vesti dana »

Pajtić: 99,9 posto građana nije učestvovalo u incidentima, ali su svi bili izloženi nasilničkom ponašanju policije
N1 Info pre 13 satijoš 20 povezanih

Evrobasket: Bleda Srbija ide kući, Markanen i Finska servirali poraz koji će 'Orlovi' dugo pamtiti
BBC News pre 15 minutajoš 28 povezanih

Bolan šamar i katastrofa Srbije na Evropskom prvenstvu – Finska izbacila „orlove“, od ovoga će još dugo brideti obrazi
Nova pre 35 minutajoš 73 povezane

BLOG Završena Prajd šetnja, održano 16 minuta tišine: Učesnici skupa ponovo u parku Manjež
Nova pre 2 satajoš 32 povezane

"Ovo je tragedija" Đurović potkačio Pešića: Mora da prihvati odgovornost! Znam da me ne voli, ne volim ni ja njega!
Kurir pre 10 minutajoš 136 povezanih