Povezane vesti
Raduljica o Luninoj pesmi: Jel to ona kineska pevačica? Nadam se da to niko od nas ne sluša! (video)
Telegraf 06.09.2019
Kapiten Orlova uvek spreman za šalu. Mnoge u Srbiji iznenadilo je kada su Kinezi sa razglasa tokom jednog treninga Orlova na Mundobasketu pustili pesmu Lune Đogani - "Deveti krug". Ostala je misterija da li je to bio zahtev nekog iz tabora naše… »
Orlovima Na mundobasketu puštena pesma Lune Đogani Raduljica u šoku: Mislio sam da je to kineska pevačica!
Kurir 06.09.2019
Iznenađeni su bili svi u dvorani u Kini kada je tokom jednog treninga reprezentacije Srbije sa razglasa krenula pesma "Deveti krug" u izvođenju Lune Đogani. Specijalni izveštači Kurira iz Kine: Predrag Gajić i Dado Đilas Postavilo se pitanje da li… »
Vesti dana »

Poslednja objava muzičara nenada stradalog u stravičnoj nesreći: Neposredno pred smrt objavio crno-belu fotografiju! "Preživeo sam previše oluja sam"
Kurir pre 45 minutajoš 22 povezane

Umesto da dočeka pravdu za nadstrešnicu, Dijana Hrka, majka stradalog Stefana zbog zastrašivanja prinuđena da napusti Srbiju
Nova pre 5 satijoš 5 povezanih

„Jokić je trebalo da dođe u Partizan, nisam ga voleo“: Bogdanović otkrio nepoznate detalje, sve je moglo da bude drugačije
Nova pre 3 satajoš 56 povezanih

Šek: "Jokiću, moraš da kazniš ovog momka, pokaži da si najbolji!"
Sportske.net pre 57 minutajoš 21 povezana