Повезане вести
Крцата ‘маракана’: ФС Србије објавио колико је карата продао…
Хот спорт 06.09.2019
По последњим информацијама стадион ‘Рајко Митић’ требало би да буде крцат за меч са Португалијом у квалфикацијама за Европско првенство. Фудбалски савез Србије је објавио да је до сада продато 41.000 улазница, а у продају је… »
„Био нам је потребан ауторитет као Тумбаковић!“
Вести онлине 06.09.2019
Српски фудбалер Душан Тадић рекао је да су први утисци сарадње са новим селектором репрезентације Љубишом Тумбаковићем веома позитивни. – Била нам је потребна тако ауторитарна личност. Желимо да испунимо селекотрове захтеве што… »
Тумбаковић: Знамо мане Португалаца
Вечерње новости 06.09.2019
Имам трему пред ову утакмицу, али је одлично контролишем. Ко се бави овим послом и каже нешто другачије, тај није искрен - признао је Тумбаковић. СРБИЈА се не плаши никога, а Љубиша Тумбаковић на посебан начин дочекује свој… »
Тумба већ зна тим!
Спортске.нет 06.09.2019
Селектор фудбалске репрезентације Србије Љубиша Тумбаковић рекао је данас да зна који ће састав извести против Португала и да сада нема право на грешку. "Овде не сме да се погреши. Играмо мини-лигу од осам утакмица, а остало их… »
Тумбаковић пред деби: Имам трему, али је под контролом! Знам тим за Португалце
Моззарт спорт 06.09.2019
Продата 41.000 улазница. Огромно искуство, више од 1.000 утакмица које је водио у каријери, како је сам рекао, а опет, Љубиша Тумбаковић има трему пред меч са Португалијом! Биће то његов деби на клупи репрезентације Србије… »
Тумбаковић: Имам трему пред прву утакмицу на клупи Србије (ВИДЕО)
Вести онлине 06.09.2019
Фудбалска репрезентација Србија ће у суботу од 20:45 на стадиону „Рајко Митић“ играти против Португала у квалификацијама за Европско првенство. Челници ФСС-а саопштили су да је продато 40.000 од укупно одштампаних 45.000, а… »
''Олá, Сéрвиа!'' Какву су поруку Португалци послали одмах по слетању на београдски аеродром?
Спортске.нет 06.09.2019
Одмах су нам ставили до знања шта желе. Репрезентација Португала синоћ је допутовала у Београд, где ће сутра од 20 часова и 45 минута на стадиону ''Рајко Митић'' одиграти квалификациони меч против Србије, у наставку борбе за… »
Вести дана »
Данас славимо Светог Алимпија Столпника: За здравље би требало изговорити ову молитву
Мондо пре 40 минутајош 5 повезаних
Страни радници имају иста права као наши: Непалци се селе из крагујевачког насеља након језивог протеста групе екстремиста, хитно потребан план због ксенофобије
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
"Запањујући износи": Земље ЕУ ће морати да обезбеде милијарде евра као гаранцију зајмова за Украјину
Радио 021 пре 10 минутајош 1 повезана