Повезане вести

Крцата ‘маракана’: ФС Србије објавио колико је карата продао…

Крцата ‘маракана’: ФС Србије објавио колико је карата продао…

Хот спорт 06.09.2019
По последњим информацијама стадион ‘Рајко Митић’ требало би да буде крцат за меч са Португалијом у квалфикацијама за Европско првенство. Фудбалски савез Србије је објавио да је до сада продато 41.000 улазница, а у продају је… »
„Био нам је потребан ауторитет као Тумбаковић!“

„Био нам је потребан ауторитет као Тумбаковић!“

Вести онлине 06.09.2019
Српски фудбалер Душан Тадић рекао је да су први утисци сарадње са новим селектором репрезентације Љубишом Тумбаковићем веома позитивни. – Била нам је потребна тако ауторитарна личност. Желимо да испунимо селекотрове захтеве што… »
Тумбаковић: Знамо мане Португалаца

Тумбаковић: Знамо мане Португалаца

Вечерње новости 06.09.2019
Имам трему пред ову утакмицу, али је одлично контролишем. Ко се бави овим послом и каже нешто другачије, тај није искрен - признао је Тумбаковић. СРБИЈА се не плаши никога, а Љубиша Тумбаковић на посебан начин дочекује свој… »
Тумба већ зна тим!

Тумба већ зна тим!

Спортске.нет 06.09.2019
Селектор фудбалске репрезентације Србије Љубиша Тумбаковић рекао је данас да зна који ће састав извести против Португала и да сада нема право на грешку. "Овде не сме да се погреши. Играмо мини-лигу од осам утакмица, а остало их… »
Тумбаковић пред деби: Имам трему, али је под контролом! Знам тим за Португалце

Тумбаковић пред деби: Имам трему, али је под контролом! Знам тим за Португалце

Моззарт спорт 06.09.2019
Продата 41.000 улазница. Огромно искуство, више од 1.000 утакмица које је водио у каријери, како је сам рекао, а опет, Љубиша Тумбаковић има трему пред меч са Португалијом! Биће то његов деби на клупи репрезентације Србије… »
Тумбаковић: Имам трему пред прву утакмицу на клупи Србије (ВИДЕО)

Тумбаковић: Имам трему пред прву утакмицу на клупи Србије (ВИДЕО)

Вести онлине 06.09.2019
Фудбалска репрезентација Србија ће у суботу од 20:45 на стадиону „Рајко Митић“ играти против Португала у квалификацијама за Европско првенство. Челници ФСС-а саопштили су да је продато 40.000 од укупно одштампаних 45.000, а… »
''Олá, Сéрвиа!'' Какву су поруку Португалци послали одмах по слетању на београдски аеродром?

''Олá, Сéрвиа!'' Какву су поруку Португалци послали одмах по слетању на београдски аеродром?

Спортске.нет 06.09.2019
Одмах су нам ставили до знања шта желе. Репрезентација Португала синоћ је допутовала у Београд, где ће сутра од 20 часова и 45 минута на стадиону ''Рајко Митић'' одиграти квалификациони меч против Србије, у наставку борбе за… »

Вести дана »