Povezane vesti
Krcata ‘marakana’: FS Srbije objavio koliko je karata prodao…
Hot sport 06.09.2019
Po poslednjim informacijama stadion ‘Rajko Mitić’ trebalo bi da bude krcat za meč sa Portugalijom u kvalfikacijama za Evropsko prvenstvo. Fudbalski savez Srbije je objavio da je do sada prodato 41.000 ulaznica, a u prodaju je pušteno četiri… »
„Bio nam je potreban autoritet kao Tumbaković!“
Vesti online 06.09.2019
Srpski fudbaler Dušan Tadić rekao je da su prvi utisci saradnje sa novim selektorom reprezentacije Ljubišom Tumbakovićem veoma pozitivni. – Bila nam je potrebna tako autoritarna ličnost. Želimo da ispunimo selekotrove zahteve što je bolje… »
Tumbaković: Znamo mane Portugalaca
Večernje novosti 06.09.2019
Imam tremu pred ovu utakmicu, ali je odlično kontrolišem. Ko se bavi ovim poslom i kaže nešto drugačije, taj nije iskren - priznao je Tumbaković. SRBIJA se ne plaši nikoga, a Ljubiša Tumbaković na poseban način dočekuje svoj sutrašnji debi na… »
Tumba već zna tim!
Sportske.net 06.09.2019
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković rekao je danas da zna koji će sastav izvesti protiv Portugala i da sada nema pravo na grešku. "Ovde ne sme da se pogreši. Igramo mini-ligu od osam utakmica, a ostalo ih je još pet. Svaka… »
Tumbaković pred debi: Imam tremu, ali je pod kontrolom! Znam tim za Portugalce
Mozzart sport 06.09.2019
Prodata 41.000 ulaznica. Ogromno iskustvo, više od 1.000 utakmica koje je vodio u karijeri, kako je sam rekao, a opet, Ljubiša Tumbaković ima tremu pred meč sa Portugalijom! Biće to njegov debi na klupi reprezentacije Srbije, prvi meč, a odmah… »
Tumbaković: Imam tremu pred prvu utakmicu na klupi Srbije (VIDEO)
Vesti online 06.09.2019
Fudbalska reprezentacija Srbija će u subotu od 20:45 na stadionu „Rajko Mitić“ igrati protiv Portugala u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Čelnici FSS-a saopštili su da je prodato 40.000 od ukupno odštampanih 45.000, a ostali deo moći će… »
''Olá, Sérvia!'' Kakvu su poruku Portugalci poslali odmah po sletanju na beogradski aerodrom?
Sportske.net 06.09.2019
Odmah su nam stavili do znanja šta žele. Reprezentacija Portugala sinoć je doputovala u Beograd, gde će sutra od 20 časova i 45 minuta na stadionu ''Rajko Mitić'' odigrati kvalifikacioni meč protiv Srbije, u nastavku borbe za plasman na Evropsko… »
Vesti dana »

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture: Potrebno je izvršiti analizu statike zgrade pre nego što bude odlučeno da li će stanica biti srušena
Nedeljnik pre 6 satijoš 21 povezana

Završen sastanak studenata u blokadi i predstavnika Univerziteta 4: sata razgovora bez rezultata
Blic pre 2 satajoš 16 povezanih

Slike govore sve! Pogledajte koliko blokadera foteljaša je zaustavilo saobraćaj na Brankovom mostu - maltretiranje građana se nastavlja! (foto/video)
Kurir pre 4 minutajoš 36 povezanih

Skupštinski odbor usvojio izveštaj ombudsmana i poverenice za 2022, 2023 i 2024. godinu
NIN pre 2 satajoš 17 povezanih