Povezane vesti
ŠOK! Usred emisije ustao da opipa Lunine nove grudi!
Svet & Skandal 06.09.2019
Luna Đogani je nedavno uradila jedan estetski zahvat – operaciju grudi, od kog se još uvek oporavlja. – Trenutno je ta faza kada se sve to formira, došla sam da ispoštujem vas. Popila sam dva leka, ali uživam u svemu tome, jako sam želela ovo… »
Nemoj sada da ti pošaljem marka ovde! Usred emisije skočio da opipa Lunine nove si*e! Vrisnula u sekundi i podigla frku…
Kurir 06.09.2019
Luna Đogani s velikim nestrpljenjem očekuje trenutak kada će ispratiti nove zadrugare u Belu kuću. Za to vreme oporavlja se od estetskog zahvata, koji je i te kako privukao pažnju javnosti, a izgleda i svih onih koji se nađu u njenoj blizini. Naime… »
Vesti dana »
Miler: SAD nisu bile upoznate sa planom za ubistvo Kirilova, niti su umešane
RTV pre 44 minutajoš 15 povezanih
Bisljimi: Srbija odustala od intervencije da se osnaži uloga UNMIK-a u sporazumu o nestalima
Danas pre 11 satijoš 6 povezanih
„Tragedija je mogla da bude sprečena“: Insajder analizirao izveštaj veštačenja srušene nadstrešnice
Danas pre 10 satijoš 3 povezane
U Briselu danas samit lidera Evropske unije i Zapadnog Balkana, učestvuje predsednik Srbije Aleksandar Vučić
Euronews pre 14 minutajoš 6 povezanih
Prijem ministra odbrane i načelnika Generalštaba povodom novogodišnjih i božićnih praznika
Blic pre 10 satijoš 4 povezane