Povezane vesti

Luna Đogani o estetskoj korekciji, Marku i svom ocu (VIDEO)

Luna Đogani o estetskoj korekciji, Marku i svom ocu (VIDEO)

Vesti online 07.09.2019
Pobednica druge sezone rijaliti programa „Zadruga“, Luna Đogani, sinoć se pojavila na otvaranju treće sezone pomenutog rijalitija. Mlada rijaliti ličnost odlučila je da svoju karijeru usmeri ka pevanju, nastupima, a podršku u svemu tome joj… »
"Ne živimo zajedno": Ovo je istina o odnosu Lune i Marka (video)

"Ne živimo zajedno": Ovo je istina o odnosu Lune i Marka (video)

Blic 07.09.2019
Luna Đogani, pobednica druge sezone rijaliti programa "Zadruga", sinoć se pojavila na otvaranju treće sezone pomenutog rijalitija. Naime, Luna je došla bez svog emotivnog partenera Marka Miljkovića, a nakon puno spekulacija u kakvom su zapravo odnosu… »
"Moram da menjam silikone": Anabela iskreno o operacijama, a onda je otkrila da će Luna dolaziti u "zadrugu 3" (video)

"Moram da menjam silikone": Anabela iskreno o operacijama, a onda je otkrila da će Luna dolaziti u "zadrugu 3" (video)

Blic 07.09.2019
Anabela Atijas, pevačica i majka pobednice "Zadruge 2" Lune Đogani, pojavila se sinoć na velikom otvaranju treće sezone pomenutog rijalitija. Anabela je izgledala sveže, odmorno i negovano, a onda je za "Blic" odlučila da progovori o svojim… »
Moram da menjam silikone: Anabela Atijas progovorila o plastičnim operacijama, godinama radi ovo!

Moram da menjam silikone: Anabela Atijas progovorila o plastičnim operacijama, godinama radi ovo!

Kurir 07.09.2019
Anabela Atijas mnoge je zasenima izgledom na otvaranju rijalitija, a sada je priznala šta radi na sebi. "Imam doktorku koja brine o mom licu, ali ja ne volim da preterujem, na vreme sam počela da brinem o koži. Što se tiče estetske hirurgije nemam… »
Rekla je istinu: Anabela je počela da priča o ćerki, a onda je Luna naprasno prekinula intervju i za to je imala razlog…

Rekla je istinu: Anabela je počela da priča o ćerki, a onda je Luna naprasno prekinula intervju i za to je imala razlog…

Blic 07.09.2019
Anabela Atijas pričala je u intervjuu za "Blic" o Luni Đogani, a onda je prekinula razgovor i rekla je istinu o svojoj ćerki. - Od Lune možete da očekujete sve, ona je spremna na sve, mi smo nju vucarali svuda na snimanja ima odlično pokriće za sve… »
Luna Đogani potpuno neprepoznatljiva: Ovakvu boju kose još niko nije imao u Srbiji, a svi pričaju da je perika (video)

Luna Đogani potpuno neprepoznatljiva: Ovakvu boju kose još niko nije imao u Srbiji, a svi pričaju da je perika (video)

Blic 06.09.2019
Luna Đogani počasna je gošća otvarajuće večeri "Zadruge 3" koja počinje večeras, a svi je gledaju jer je doživela pravu transformaciju. Luna je, naime, promenila boju kose u sivo - ljubičastu, a izgleda odlično. Ona je ispred studija u… »
Luna Đogani jedva stoji od bolova, pridržavaju je: Zbog silikona je veoma loše, evo šta nije priznala u programu uživo…

Luna Đogani jedva stoji od bolova, pridržavaju je: Zbog silikona je veoma loše, evo šta nije priznala u programu uživo…

Blic 06.09.2019
Luna Đogani koja je nedavno ugradila silikone u grudi priznala je ekipi "Blica" u intervjuu da se oseća veoma loše. Iako je u programu uživo izgledala kao da joj nije ništa, Luni je veoma loše. - Pre pet dana sam operisana, dobro je da sam uopšte… »

Vesti dana »

Podneta krivična prijava protiv Slavice Đukić

Podneta krivična prijava protiv Slavice Đukić

Serbian News Media pre 2 satajoš 18 povezanih
Poginuo rudar u rudniku Grot kod Vranja

Poginuo rudar u rudniku Grot kod Vranja

RTS pre 1 satjoš 28 povezanih
Picula: Odluku ko će se sastati sa mnom doneo Vučić

Picula: Odluku ko će se sastati sa mnom doneo Vučić

Radio sto plus pre 2 satajoš 6 povezanih
Oskar 2025: Zvezde na crvenom tepihu u fotografijama

Oskar 2025: Zvezde na crvenom tepihu u fotografijama