Повезане вести
Луна Ђогани о естетској корекцији, Марку и свом оцу (ВИДЕО)
Вести онлине 07.09.2019
Победница друге сезоне ријалити програма „Задруга“, Луна Ђогани, синоћ се појавила на отварању треће сезоне поменутог ријалитија. Млада ријалити личност одлучила је да своју каријеру усмери ка певању, наступима, а подршку у… »
"Не живимо заједно": Ово је истина о односу Луне и Марка (видео)
Блиц 07.09.2019
Луна Ђогани, победница друге сезоне ријалити програма "Задруга", синоћ се појавила на отварању треће сезоне поменутог ријалитија. Наиме, Луна је дошла без свог емотивног партенера Марка Миљковића, а након пуно спекулација у… »
Морам да мењам силиконе: Анабела Атијас проговорила о пластичним операцијама, годинама ради ово!
Курир 07.09.2019
Анабела Атијас многе је засенима изгледом на отварању ријалитија, а сада је признала шта ради на себи. "Имам докторку која брине о мом лицу, али ја не волим да претерујем, на време сам почела да бринем о кожи. Што се тиче… »
"Морам да мењам силиконе": Анабела искрено о операцијама, а онда је открила да ће Луна долазити у "задругу 3" (видео)
Блиц 07.09.2019
Анабела Атијас, певачица и мајка победнице "Задруге 2" Луне Ђогани, појавила се синоћ на великом отварању треће сезоне поменутог ријалитија. Анабела је изгледала свеже, одморно и неговано, а онда је за "Блиц" одлучила да… »
Рекла је истину: Анабела је почела да прича о ћерки, а онда је Луна напрасно прекинула интервју и за то је имала разлог (видео)…
Блиц 07.09.2019
Анабела Атијас причала је у интервјуу за "Блиц" о Луни Ђогани, а онда је прекинула разговор и рекла је истину о својој ћерки. - Од Луне можете да очекујете све, она је спремна на све, ми смо њу вуцарали свуда на снимања има… »
Луна Ђогани једва стоји од болова, придржавају је: Због силикона је веома лоше, ево шта није признала у програму уживо (видео)…
Блиц 06.09.2019
Луна Ђогани која је недавно уградила силиконе у груди признала је екипи "Блица" у интервјуу да се осећа веома лоше. Иако је у програму уживо изгледала као да јој није ништа, Луни је веома лоше. - Пре пет дана сам оперисана, добро… »
Луна Ђогани потпуно непрепознатљива: Овакву боју косе још нико није имао у Србији, а сви причају да је перика (видео)
Блиц 06.09.2019
Луна Ђогани почасна је гошћа отварајуће вечери "Задруге 3" која почиње вечерас, а сви је гледају јер је доживела праву трансформацију. Луна је, наиме, променила боју косе у сиво - љубичасту, а изгледа одлично. Она је испред… »
Вести дана »
Ђедовић Хандановић: САД нису дозволиле НИС-у да настави са радом, траже потпуни излазак Русије из власништва
Морава инфо пре 2 сатајош 63 повезане
Грађани Суботице 14 дана заредом протестују, вечерас блокирали главну Аутобуску станицу
Недељник пре 36 минутајош 17 повезаних
ССП: Санкције НИС-у резултат су неодговорне енергетске политике и дилетантске дипломатије
Мој Нови Сад пре 1 сатјош 22 повезане
Када ће падати снег у нижим пределима: Чубрило открио тачан датум погоршања времена
Мондо пре 2 сатајош 28 повезаних