Povezane vesti

Majci sam rekla da idem u novi SAD, a otišla sam kod zole! Emocije su proradile posle sat vremena: Miksi otkrila sve detalje…

Majci sam rekla da idem u novi SAD, a otišla sam kod zole! Emocije su proradile posle sat vremena: Miksi otkrila sve detalje…

Kurir 07.09.2019
Miljana Kulić iznenadila je mnoge pred "Zadrugu 3" kada se putem društvene mreže Instagram oglasila iz Zolinog naručja, pa poručila da je spremna da zakopaju ratne sekire i daju svom odnosu još jednu šansu. "Ovom prilikom želim da se obratim svim… »
"Proradile su emocije": Miljana Kulić tvrdila da nije u vezi sa Zolom, a onda preokrenula priču (video)

"Proradile su emocije": Miljana Kulić tvrdila da nije u vezi sa Zolom, a onda preokrenula priču (video)

Blic 07.09.2019
Miljana Kulić sinoć je ušla u novu sezonu rijaliti programa "Zadruga", a pred ulazak je progovorila o odnosu sa Lazarom Čolićem Zolom. Miljana je odmah po dolasku u Šimanovce upala u konflikt sa dadiljom, o čemu možete pročitati OVDE, a potom je… »
"Imam sve kvalitete za pobednika rijalitija" Miljana ušla u Zadrugu 3, pa otkrila šta se dešava između nje i Zole, a onda…

"Imam sve kvalitete za pobednika rijalitija" Miljana ušla u Zadrugu 3, pa otkrila šta se dešava između nje i Zole, a onda…

Blic 07.09.2019
Miljana Kulić ušla je u treću sezonu "Zadruge", pa je u studiju Pinka iznela niz detalja o Zoli, sa kojim je do nedavno bila u vezi, ali i o Luni, pobednici prethodnog serijala. - Imam sve kvalitete za pobednika rijalitija! - rekla je Miljana na… »
Ne znam kako ću obuzdati Miljanu, tu sam da joj otvorim oči: Kulićeve ponovo u Zadruzi, a evo šta se zaista dešava sa…

Ne znam kako ću obuzdati Miljanu, tu sam da joj otvorim oči: Kulićeve ponovo u Zadruzi, a evo šta se zaista dešava sa…

Kurir 07.09.2019
Miljana Kulić priznala je da se pomirila sa Lazarom Čolićem Zolom pred ulazak u rijaliti. "Otišla sam u Bosnu da mu vratim stvari, ali smo shvatili da i dalje imamo emocije. Mami sam rekla da idem do Novog Sada, poludela je kada je čula da smo se… »

Vesti dana »