Povezane vesti
Prevarila me je, a onda postavila ultimatum: Bivši momak Naide koja se trudna raznela bombom
Telegraf 07.09.2019
Sanel Hedžić navodi da je Zeničanka ljubomorisala, prevarila ga, a nakon raskida pozvala i rekla da je u drugom stanju. Ni ja ni moja porodica nismo krivi što je Naida Čičak (22) oduzela svoj život i život našeg deteta, reči su Sanela Hedžića… »
Dečko Zeničanke koja se raznela u stanu otkriva: Naida je bombom ubila i moje dete! U početku je sve bilo lepo, a onda su…
Kurir 07.09.2019
"Ni ja ni moja porodica nismo krivi što je Naida Čičak (22) oduzela svoj život i život našeg deteta", rekao je Sanel Hedžić, momak stradale Zeničanke. On danas živi u Nemačkoj, a sa Naidom se upoznao krajem prošle godine, dok su za Novu godinu… »
"Ubila je i moje dete": Momak Zeničanke koja se raznela bombom izneo svoju stranu priče
Blic 07.09.2019
Ni ja ni moja porodica nismo krivi što je Naida Čičak (22) oduzela svoj život i život našeg deteta. Rekao je ovo Sanel Hedžić, momak stradale Zeničanke. On danas živi u Nemačkoj, a sa Čičak se upoznao krajem prošle godine te su za Novu… »
Oglasio se momak trudne Zeničanke koja se raznela bombom! Otkrio mučne detalje veze, upletena cela njegova porodica
Alo 07.09.2019
Imala je tek 22 godine. - Ni ja ni moja porodica nismo krivi što je Naida Čičak (22) oduzela svoj život i život našeg deteta. Rekao je ovo Sanel Hedžić, momak stradale Zeničanke. On danas živi u Nemačkoj, a sa Čičak se upoznao krajem prošle… »
Vesti dana »

Posle toplog dana veče donosi veliku promenu Košava se pojačava kiša će padati u ovim delovima zemlje
Dnevnik pre 1 satjoš 12 povezanih

"Ukrajina možda neće preživeti" Tramp poslao surovu poruku uoči dolaska Zelenskog u Saudijsku Arabiju gde će se delegacija Kijeva sastati s Amerikancima (foto)
Kurir pre 3 minutajoš 10 povezanih

Bogdanovićevi Klipersi uz zvuk sirene skinuli krunu "kraljevima" VIDEO
B92 pre 1 satjoš 11 povezanih

Eksplozija u Višnjičkoj ulici: Povređene 2 osobe, muškarcu ispečeno pola tela
Blic pre 33 minutajoš 8 povezanih

Rumunskom kandidatu za predsednika Kalinu Đorđeskuu zabranjeno učešće na ponovljenim izborima
Radio 021 pre 1 satjoš 8 povezanih