Povezane vesti
Prevarila me je, a onda postavila ultimatum: Bivši momak Naide koja se trudna raznela bombom
Telegraf 07.09.2019
Sanel Hedžić navodi da je Zeničanka ljubomorisala, prevarila ga, a nakon raskida pozvala i rekla da je u drugom stanju. Ni ja ni moja porodica nismo krivi što je Naida Čičak (22) oduzela svoj život i život našeg deteta, reči su Sanela Hedžića, momka… »
Dečko Zeničanke koja se raznela u stanu otkriva: Naida je bombom ubila i moje dete! U početku je sve bilo lepo, a onda su…
Kurir 07.09.2019
"Ni ja ni moja porodica nismo krivi što je Naida Čičak (22) oduzela svoj život i život našeg deteta", rekao je Sanel Hedžić, momak stradale Zeničanke. On danas živi u Nemačkoj, a sa Naidom se upoznao krajem prošle godine, dok su za Novu godinu ozvaničili… »
"Ubila je i moje dete": Momak Zeničanke koja se raznela bombom izneo svoju stranu priče
Blic 07.09.2019
Ni ja ni moja porodica nismo krivi što je Naida Čičak (22) oduzela svoj život i život našeg deteta. Rekao je ovo Sanel Hedžić, momak stradale Zeničanke. On danas živi u Nemačkoj, a sa Čičak se upoznao krajem prošle godine te su za Novu godinu ozvaničili… »
Oglasio se momak trudne Zeničanke koja se raznela bombom! Otkrio mučne detalje veze, upletena cela njegova porodica
Alo 07.09.2019
Imala je tek 22 godine. - Ni ja ni moja porodica nismo krivi što je Naida Čičak (22) oduzela svoj život i život našeg deteta. Rekao je ovo Sanel Hedžić, momak stradale Zeničanke. On danas živi u Nemačkoj, a sa Čičak se upoznao krajem prošle godine, te su… »
Vesti dana »

Jedno "da" spasilo šest života: Kad mislite da nema nade, sudbina vas demantuje: Desanka i Gavrilo konačno imaju novu šansu (foto)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

(Foto) crna kosa i plave oči: Ovo je novi dečko Uroša Stanića koji je pun love: Ljubi ga pred svima
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

U Čileu pronađena tela četvorice rudara koji su bili zarobljeni u urušenom rudniku
Danas pre 6 satijoš 3 povezane

„Zločini se ne smeju zaboraviti“: PSG i ZLF u mestu u kome su ubijeni civili iz izbegličke kolone tokom „Oluje“
Danas pre 2 satajoš 1 povezana