Povezane vesti

Prevarila me je, a onda postavila ultimatum: Bivši momak Naide koja se trudna raznela bombom

Prevarila me je, a onda postavila ultimatum: Bivši momak Naide koja se trudna raznela bombom

Telegraf 07.09.2019
Sanel Hedžić navodi da je Zeničanka ljubomorisala, prevarila ga, a nakon raskida pozvala i rekla da je u drugom stanju. Ni ja ni moja porodica nismo krivi što je Naida Čičak (22) oduzela svoj život i život našeg deteta, reči su Sanela Hedžića… »
Dečko Zeničanke koja se raznela u stanu otkriva: Naida je bombom ubila i moje dete! U početku je sve bilo lepo, a onda su…

Dečko Zeničanke koja se raznela u stanu otkriva: Naida je bombom ubila i moje dete! U početku je sve bilo lepo, a onda su…

Kurir 07.09.2019
"Ni ja ni moja porodica nismo krivi što je Naida Čičak (22) oduzela svoj život i život našeg deteta", rekao je Sanel Hedžić, momak stradale Zeničanke. On danas živi u Nemačkoj, a sa Naidom se upoznao krajem prošle godine, dok su za Novu godinu… »
"Ubila je i moje dete": Momak Zeničanke koja se raznela bombom izneo svoju stranu priče

"Ubila je i moje dete": Momak Zeničanke koja se raznela bombom izneo svoju stranu priče

Blic 07.09.2019
Ni ja ni moja porodica nismo krivi što je Naida Čičak (22) oduzela svoj život i život našeg deteta. Rekao je ovo Sanel Hedžić, momak stradale Zeničanke. On danas živi u Nemačkoj, a sa Čičak se upoznao krajem prošle godine te su za Novu… »
Oglasio se momak trudne Zeničanke koja se raznela bombom! Otkrio mučne detalje veze, upletena cela njegova porodica

Oglasio se momak trudne Zeničanke koja se raznela bombom! Otkrio mučne detalje veze, upletena cela njegova porodica

Alo 07.09.2019
Imala je tek 22 godine. - Ni ja ni moja porodica nismo krivi što je Naida Čičak (22) oduzela svoj život i život našeg deteta. Rekao je ovo Sanel Hedžić, momak stradale Zeničanke. On danas živi u Nemačkoj, a sa Čičak se upoznao krajem prošle… »

Vesti dana »