Повезане вести
Преварила ме је, а онда поставила ултиматум: Бивши момак Наиде која се трудна разнела бомбом
Телеграф 07.09.2019
Санел Хеџић наводи да је Зеничанка љубоморисала, преварила га, а након раскида позвала и рекла да је у другом стању. Ни ја ни моја породица нисмо криви што је Наида Чичак (22) одузела свој живот и живот нашег детета, речи су… »
Дечко Зеничанке која се разнела у стану открива: Наида је бомбом убила и моје дете! У почетку је све било лепо, а онда су…
Курир 07.09.2019
"Ни ја ни моја породица нисмо криви што је Наида Чичак (22) одузела свој живот и живот нашег детета", рекао је Санел Хеџић, момак страдале Зеничанке. Он данас живи у Немачкој, а са Наидом се упознао крајем прошле године, док су… »
"Убила је и моје дете": Момак Зеничанке која се разнела бомбом изнео своју страну приче
Блиц 07.09.2019
Ни ја ни моја породица нисмо криви што је Наида Чичак (22) одузела свој живот и живот нашег детета. Рекао је ово Санел Хеџић, момак страдале Зеничанке. Он данас живи у Немачкој, а са Чичак се упознао крајем прошле године те су… »
Огласио се момак трудне Зеничанке која се разнела бомбом! Открио мучне детаље везе, уплетена цела његова породица
Ало 07.09.2019
Имала је тек 22 године. - Ни ја ни моја породица нисмо криви што је Наида Чичак (22) одузела свој живот и живот нашег детета. Рекао је ово Санел Хеџић, момак страдале Зеничанке. Он данас живи у Немачкој, а са Чичак се упознао… »
Вести дана »

Подигнута оптужница против Весића и још 12 људи за пад надстрешнице у Новом Саду
BBC News пре 2 сатајош 43 повезане

Почео главни део израелске копнене операције у Гази: САД упозоравају Хамас
Нова пре 2 сатајош 32 повезане

МУП: Ухапшене четири особе због вређања и физичког напада на скупу у Новом Саду
РТС пре 29 минутајош 22 повезане

Израел је починио геноцид у Гази, саопштила истражна комисија Уједињених нација
BBC News пре 3 сатајош 22 повезане