Повезане вести

Преварила ме је, а онда поставила ултиматум: Бивши момак Наиде која се трудна разнела бомбом

Преварила ме је, а онда поставила ултиматум: Бивши момак Наиде која се трудна разнела бомбом

Телеграф 07.09.2019
Санел Хеџић наводи да је Зеничанка љубоморисала, преварила га, а након раскида позвала и рекла да је у другом стању. Ни ја ни моја породица нисмо криви што је Наида Чичак (22) одузела свој живот и живот нашег детета, речи су… »
Дечко Зеничанке која се разнела у стану открива: Наида је бомбом убила и моје дете! У почетку је све било лепо, а онда су…

Дечко Зеничанке која се разнела у стану открива: Наида је бомбом убила и моје дете! У почетку је све било лепо, а онда су…

Курир 07.09.2019
"Ни ја ни моја породица нисмо криви што је Наида Чичак (22) одузела свој живот и живот нашег детета", рекао је Санел Хеџић, момак страдале Зеничанке. Он данас живи у Немачкој, а са Наидом се упознао крајем прошле године, док су… »
"Убила је и моје дете": Момак Зеничанке која се разнела бомбом изнео своју страну приче

"Убила је и моје дете": Момак Зеничанке која се разнела бомбом изнео своју страну приче

Блиц 07.09.2019
Ни ја ни моја породица нисмо криви што је Наида Чичак (22) одузела свој живот и живот нашег детета. Рекао је ово Санел Хеџић, момак страдале Зеничанке. Он данас живи у Немачкој, а са Чичак се упознао крајем прошле године те су… »
Огласио се момак трудне Зеничанке која се разнела бомбом! Открио мучне детаље везе, уплетена цела његова породица

Огласио се момак трудне Зеничанке која се разнела бомбом! Открио мучне детаље везе, уплетена цела његова породица

Ало 07.09.2019
Имала је тек 22 године. - Ни ја ни моја породица нисмо криви што је Наида Чичак (22) одузела свој живот и живот нашег детета. Рекао је ово Санел Хеџић, момак страдале Зеничанке. Он данас живи у Немачкој, а са Чичак се упознао… »

Вести дана »