Povezane vesti

Spavao sam pored nje i budio je da vidim da li diše! Čuli smo se pre 4 meseca: Stefan Karić doveo do suza Srbiju dok je…

Spavao sam pored nje i budio je da vidim da li diše! Čuli smo se pre 4 meseca: Stefan Karić doveo do suza Srbiju dok je…

Kurir 07.09.2019
Stefan Karić pričao je o smrti svoje bivše devojke Dijane Milojković, koja je izgubila bitku sa rakom. On je zadrugarima objasnio kako je počela njihova priča, išli su zajedno u bioskop, a onda otpočeli vezu. "Mi smo se smuvali kada je ona bila… »
"Mnogo mi je teško palo..." Rada Manojlović progovorila o smrti drugarice Dijane Milojković (video)

"Mnogo mi je teško palo..." Rada Manojlović progovorila o smrti drugarice Dijane Milojković (video)

Telegraf 07.09.2019
Pevačicu i njenu sestru je smrt misice jako potresla, jer su istu situaciju imale sa pokojnom majkom. Smrt mlade misice Dijane Milojković šokirala je Srbiju. Duže od pet godina hrabro se borila sa opakom bolešću ali, na veliku žalost, 22.jula je… »
Osetila sam da nešto nije u redu, nije mogla da drži telefon u rukama: Rada Manojlović kroz suze progovorila o pokojnoj…

Osetila sam da nešto nije u redu, nije mogla da drži telefon u rukama: Rada Manojlović kroz suze progovorila o pokojnoj…

Kurir 07.09.2019
Tužno... Rada Manojlović progovorila o smrti drugarice Dijane Milojković. Smrt mlade misice Dijane Milojković šokirala je Srbiju. Ona se duže od pet godina hrabro borila sa opakom bolešću, Alija" na veliku žalost, 22.jula je izgubila bitku. Rada… »

Vesti dana »