Povezane vesti

Pretučen direktor „Planinke” iz Kuršumlije

Pretučen direktor „Planinke” iz Kuršumlije

Politika 08.09.2019
Generalni direktor AD „Planinka” iz Kuršumlije koje gazduje i Prolom banjom, Radovan Raičević pretučen je, pišu beogradski mediji, u subotu uveče kada je muškarac upao u njegovo dvorište i napao ga prenosi Tanjug. Kako je saopštila Policijska… »
Direktor Planinke: Napadač tražio da mu kupim stan

Direktor Planinke: Napadač tražio da mu kupim stan

N1 Info 08.09.2019
Uhapšeni S.V. (42) iz Kuršumlije tražio je od generalnog direktora "Planinka" i predsednika Opštinskog odbora SNS, Radovana Raičevića, da mu obezbedi ili kupi stan, a pošto je odbijen, on je napao Raičevića, ispričao je direktor "Planinke" za… »
Napadnuti direktor "Planinke": Napadač tražio da mu kupim stan

Napadnuti direktor "Planinke": Napadač tražio da mu kupim stan

Radio 021 08.09.2019
Uhapšeni S.V. (42) iz Kuršumlije tražio je od generalnog direktora "Planinka" i predsednika Opštinskog odbora SNS Radovana Raičevića, da mu obezbedi ili kupi stan, a pošto je odbijen, on je napao Raičevića, ispričao je direktor "Planinke" za… »
Pretučen direktor "Planinke"

Pretučen direktor "Planinke"

Večernje novosti 08.09.2019
U svom dvorištu u porodičnoj kući u Kuršumliji iz čista mira napadnut Radovan Raičević. Topličanin, inače poslanik u Narodnoj skupštini, lakše povređen. - Čoveka koji je upao u moje dvorište i koji mi je naneo povrede ne poznajem. Čuo sam… »
Kuršumličanin uhapšen zbog napada i povređivanja jednog sugrađanina

Kuršumličanin uhapšen zbog napada i povređivanja jednog sugrađanina

Novi magazin 08.09.2019
Kuršumličanin S.V. (42) je uhapšen zbog nanošenja povreda jednom muškarcu starom 64 godine ispred njegove kuće, saopštili su danas iz Policijske uprave u Prokuplju. Prema navodima policije on je oštećenom naneo povrede udarivši ga više puta… »
Pretučen prvi čovek naprednjaka u Kuršumliji

Pretučen prvi čovek naprednjaka u Kuršumliji

Južne vesti 08.09.2019
Policija je uhapsila jednog Kuršumličanina zbog sumnje da je napao i više puta nogom udario 64-godišnjeg muškarca. N1 prenosi da je pretučen predsednik Opštinskog odbora SNS u Kuršumliji i direktor Planinke Radovan Raičević. Zbog krivičnog dela… »

Vesti dana »