Povezane vesti
Pretučen direktor „Planinke” iz Kuršumlije
Politika 08.09.2019
Generalni direktor AD „Planinka” iz Kuršumlije koje gazduje i Prolom banjom, Radovan Raičević pretučen je, pišu beogradski mediji, u subotu uveče kada je muškarac upao u njegovo dvorište i napao ga prenosi Tanjug. Kako je saopštila Policijska uprava u… »
Direktor Planinke: Napadač tražio da mu kupim stan
N1 Info 08.09.2019
Uhapšeni S.V. (42) iz Kuršumlije tražio je od generalnog direktora "Planinka" i predsednika Opštinskog odbora SNS, Radovana Raičevića, da mu obezbedi ili kupi stan, a pošto je odbijen, on je napao Raičevića, ispričao je direktor "Planinke" za Betu. Kako… »
Napadnuti direktor "Planinke": Napadač tražio da mu kupim stan
Radio 021 08.09.2019
Uhapšeni S.V. (42) iz Kuršumlije tražio je od generalnog direktora "Planinka" i predsednika Opštinskog odbora SNS Radovana Raičevića, da mu obezbedi ili kupi stan, a pošto je odbijen, on je napao Raičevića, ispričao je direktor "Planinke" za Betu. Kako… »
Pretučen direktor "Planinke"
Večernje novosti 08.09.2019
U svom dvorištu u porodičnoj kući u Kuršumliji iz čista mira napadnut Radovan Raičević. Topličanin, inače poslanik u Narodnoj skupštini, lakše povređen. - Čoveka koji je upao u moje dvorište i koji mi je naneo povrede ne poznajem. Čuo sam posle da je… »
Kuršumličanin uhapšen zbog napada i povređivanja jednog sugrađanina
Novi magazin 08.09.2019
Kuršumličanin S.V. (42) je uhapšen zbog nanošenja povreda jednom muškarcu starom 64 godine ispred njegove kuće, saopštili su danas iz Policijske uprave u Prokuplju. Prema navodima policije on je oštećenom naneo povrede udarivši ga više puta nogom po… »
Pretučen prvi čovek naprednjaka u Kuršumliji
Južne vesti 08.09.2019
Policija je uhapsila jednog Kuršumličanina zbog sumnje da je napao i više puta nogom udario 64-godišnjeg muškarca. N1 prenosi da je pretučen predsednik Opštinskog odbora SNS u Kuršumliji i direktor Planinke Radovan Raičević. Zbog krivičnog dela nanošenja… »
Vesti dana »
Jemenski premijer tvrdi da Huti napadima na komercijalne brodove sprovode iransku agendu
Politika pre 52 minutajoš 30 povezanih
Sutra duža čekanja na granici sa Grčkom zbog štrajka carinika
Nova ekonomija pre 1 satjoš 21 povezana
Vremenska prognoza: Pljuskovi se premeštaju ka Banatu i Pomoravlju
Naslovi.ai pre 1 satjoš 33 povezane