Povezane vesti
Otkrio surove detalje odnosa sa majkom bratom i majkom! Dejan i Dalila lili suze, on jedva uspeo da progovori o Biljani i…
Svet & Skandal 08.09.2019
Sinoć se u prvi put u ovoj sezoni održala se emisija “Pitanja novinara”, a novinarku je zanimalo da joj Dalila Dragojević objasni odnos njenog muža Dejana Dragojevića i njegove majke Biljane koji je već godinama narušen. Dalila je otkrila da je pokušala… »
Majka me 2 godine nije pitala imam li za 'leba! Dejan Dragojević otkrio surove detalje odnosa sa majkom, Aleksandrom Subotić i…
Kurir 08.09.2019
Dejan Dragojević kroz suze je priznao da mu majka Biljana dve godine nije bila na rođendanu. Dok je on svijao gnezdo sa suprugom Dalilom i borio se, umesto njih, porodica je "prihvatila neko dete i neku devojku koja iza sebe vuče takve repove da ni… »
Vesti dana »

Vučić nakon sastanka sa Ursulom: Srbija nije otvorila nijedan klaster od početka sukoba u Ukrajini
Sputnik pre 25 minutajoš 60 povezanih

Vraćena još četiri tela talaca, Tramp preti Hamasu: „Ako nećete sami, mi ćemo vas razoružati"
BBC News pre 45 minutajoš 31 povezana

Danas kreće primena mera olakšica za sve koji imaju kredit Na ova tri načina banke moraju da pomognu klijentima koji ne mogu da otplate kredit!
Dnevnik pre 20 minutajoš 21 povezana

Počela grejna sezona širom Srbije, problemi u Jagodini, Vrbasu, Senti i Bečeju
N1 Info pre 1 satjoš 19 povezanih