Повезане вести
Ферари славио на домаћем терену: Леклер најбржи у Монци
Моззарт спорт 08.09.2019
Прва победа за Црног коња у Италији још од 2010. године. Друга победа заредом за Ферари, друга победа заредом Шарла Леклера! Окренуло се коло среће, Црни коњ је најзад почео да „туче“ Мерцедеса на стазама Формуле 1. У трци за… »
Леклер: "Грешке ме нису коштале победе у Монци"
Спортске.нет 08.09.2019
Возач Ферарија Шарл Леклер рекао је да је правио грешке у данашњој трци Формуле 1 за Велику награду Италије, али да га нису коштале вредне победе у Монци. "Никада нисам био оволико уморан. Победио сам и врло сам срећан. Направио… »
Ф1: Леклер победио на Монци
Данас 08.09.2019
Возач Ферарија Шарл Леклер тријумфовао је на другој трци заредом у овој сезони. Овога пута млади Моначанин је тријумфовао на ВН Италије, на легендарној стази Монца, дому Ферраија, чије боје брани Леклер од почетка ове сезоне… »
Монца после девет година враћена ферарију! Шарл Леклер поново оставио Мерцедесе у прашини
Спортал блиц 08.09.2019
Возач Ферарија Шарл Леклер остварио је другу победу заредом у сезони освојивши трку за Велику награду Италије која се вози у Монци. Леклер је по први пут у каријери освојио трку у Монци, те тријумфовао други пут заредом пошто је… »
Леклер победио у трци за Велику награду Италије у Монци
Политика 08.09.2019
Возач Ферарија Шарл Леклер победио је у трци Формуле 1 за Велику награду Италије у Монци. Леклер је остварио другу узастопну победу у сезони, односно другу победу у каријери. Он је трку завршио за сат, 15 минута, 26,665 секунди… »
Леклер за прву победу Ферарију у Монци од 2010!
Н1 Инфо 08.09.2019
Возач Ферарија Шарл Леклер тријумфовао је на Великој награди Италије, 14. трци овогодишњег шампионата Формуле 1. Млади Монегашанин је у Монци свом тиму донео прву победу на домаћем терену још од 2010. године, а уједно је уписао… »
Вести дана »
Министарка: Гасна интерконекција Србија-Северна Македонија крајем 2027.
Нови магазин пре 43 минутајош 32 повезане
Пулмолошкиња упозорава: Свака десета смрт новорођенчади узрокована је аерозагађењем
Нови магазин пре 2 сатајош 1 повезана
Десетине хиљада на протестима широм Италије током генералног штрајка
Бета пре 3 сатајош 14 повезаних